Mobilna aplikacija društvene mreže Facebook svaki put kada skrolujete do nekog videa počne sa automatskom reprodukcijom. Međutim, Facebok je sada ovu funkciju podigao do novog nivoa, pa je zahvaljujući najavi na njihovom sajtu moglo da se sazna da će ova funkcija uskoro uključivati i zvuk dok skrolujete preko vašeg News Feed-a.

"Video fajlovi u News Feed-u su do sada reprodukovani tiho, a ukoliko klinete na njih mogli ste da čujete zvuk. Kako korisnici gledaju sve više videa na telefonima, oni očekuju i zvuk kada je on uključen na njihovim telefonima. Nakon testiranja zvuka u News Feed-u i pozitivnih povratnih informacija koje smo dobili, polako ćemo doneti ovu funkciju svim korisnicima" poručuje se u najavi na sajtu Facebook-a.

Ipak, ima dosta korisnika koji neće ceniti ovu funkciju, ali su svakako dobre vesti da je Facebook najavio da će biti i podešavanja pa će korisnici moći da isključe zvuk. Ipak, zvuk će sada biti uključen podrazumevano u video fajlovima koji se emituju na Facebook-u.
Izvor: benchmark.rs