Microsoft je objavio kumulativnu nadogradnju Windowsa 10 za korisnike koji učestvuju u Windows Insider programu ranije ove nedelje, ali se bez zvanične dokumentacije ne može precizno reći koja poboljšanja donosi. Ispostavilo se da ova kumulativna nadogradnja donosi poboljšanja ispod haube za Windows Defender, antivirus koji bi trebalo da bude potpuno obnovljen sa predstojećom Creators Update nadogradnjom koja stiže na proleće. Za sada nema vizuelnih nadogradnji.

Važno je znati da kumulativne nadogradnje obično ne uključuju nove funkcije, pa svakako ima smisla to što nova dolazi sa ispravkama grešaka i poboljšanjima ispod haube za antivirus. Microsoft je već implementirao ranu verziju Windows Defender aplikacije u najnovije verzije operativnog sistema, ali sa kumulativnom nadogradnjom KB3206309 je načinjen veći broj poboljšanja na aplikaciji.

Microsoft-ov remont Windows Defendera će uključiti i redizajn koji će je dovesti u sklad sa drugim aplikacijama u Windowsu 10. Osveženi Windows Defender će biti suštinski deo Creators Update nadogradnje.
Izvor: benchmark.rs