Twitter je najavio danas da će njegova mobilna aplikacija, koristiti isti sistem rangiranja konverzacija kao i verzija za desktop. U 2015. godini Twitter-ova veb aplikacija je dobila korisnu novu funkciju koja je nazvana rangiranje konverzacije, a to je bio sistem koji uzima u obzir više signala kako bi istakao odgovore na tvitove i rangirao ih u podkonverzaciji.

"Kada rangiramo koji odgovori će biti više postavljeni, uzimamo u obzir faktore kao što su na primer, da li je odgovorio autor originalnog tvita, ili je odgovor od nekog koga pratite" pokušali su iz Twitter-a da razjasne novi sistem. Rangirane konverzacije omogućavaju Twitter-u da predstavi rezime odgovora na način koji ima više smisla za društveni krug svakog korisnika.

Najbolje od svega je to što je stari hronološki prikaz i dalje tu ukoliko vam je potreban takav sistem. Twitter trenutno prolazi kroz važan period intenzivne transformacije, a kako se glasine o mogućoj prodaji intenziviraju, društvena mreža ubacuje sve više novih funkcija.
Izvor: benchmark.rs