Facebook može da bude prilično loš kada treba da vas podseti na neke stvari iz prošlosti. Verovatno svako od vas ima neke upise na Timeline-u koje bi radije zaboravio, a možda je vreme da ih obrišete jednom za svagda. Pre svega uverite se kako vaš Facebook Timeline izgleda javnim korisnicima, odnosno onima koji nisu vaši prijatelji. Idite na vaš Timeline i onda kliknete na tri tačkice pored Activity Log tastera, izaberete "View as…" i videćete kako izgleda.

Dobro pogledajte sve i ono što vam se ne sviđa kliknete na datum pored vašeg imena, potom na malu ikonicu globusa i promenite Public u Friends, Only Me ili Custom. Alternativno možete da obrišete upis. Ukoliko imate previše upisa, Facebook ima alatku i za te situacije. Kliknete na ikonicu koja se odnosi na bezbednost u gornjem desnom uglu, potom izaberete See More Settings, i kliknete na Limit Past Posts. Trebalo bi da vidite sledeću poruku:



u kliknete na Limit Old Posts, i potom ograničite vidljivost vaših starih upisa na Friends. Zatim se uverite da su podešavanja u Timeline onakva kakva želite da budu. Još jednom kliknite na deo za bezbednost, i potom na Tagging Settings. Uverite se da su prva, četvrta, peta i sedma opcija podešene na Friends.




Izvor: benchmark.rs