Kako Pokémon Go nastavlja svoj globalni prodor, osnivač kompanije Niantic Labs Džon Hanke, diskutovao je na panelu na Comic-Con događaju kako bi nagovestio šta je sledeće u ovoj aplikaciji. Takođe je želeo da otkrije na koji način tim želi da zadrži ovaj neverovatan momentum. Za početak, Pokemon stvorenja će eventualno naći svoj put u Go, iako Hankeova formulacija zvuči kao da neće svi napraviti ovaj rez.

"Osim prve generacije (150), postoje i neki drugi koji će naći put ka našem univerzumu" poručio je on. Direktor je želeo i da elaborira način razvoja sveta u igri takođe, i to je bilo zanimljivo. Trgovina i funkcija obuke su i dalje u razvoju za Pokemon naslov, a ovo je posebno naglašeno budući da se mnogi nadaju ovim funkcijama.

Govoreći o daljem pravcu u kom će se razvijati igra, Hanke je govorio o tome da je on bio zainteresovan za dalje prilagođavanje pokestopa u igri. Hanke sugeriše da će biti više prilagođavanja, kao i moguća nova funkcija pokecentra za stvorenja.Izvor: benchmark.rs