+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1


 1. #1
  Filmski sektor Shane avatar
  Datum registracije
  24.12.2012
  Postovi
  12.689
  Sviđanja / Nesviđanja
  Zahvali
  6.068
  Pohvaljen 47.488 puta u 9.574 postova
  Moć reputacije
  1291

  Halloween collection / Noć veštica kolekcija (1978-2002)

  Svet filma (Synopsis & Filmografija)
  Halloween collection / Noć veštica kolekcija (1978-2002)
  Kolekcija by Мрвица & Shane

  IMDb
  IMDb
  IMDb
  IMDb
  IMDb
  IMDb
  IMDb
  IMDb
  1. HALLOWEEN I (1978)
  Na Noć Vještica 1963. psihotični 6-godišnjak Michael Myers brutalno ubija stariju sestru Judith,nakon što je imala spolni odnos sa svojim dečkom,u njihovoj kući. Dječaka uhvate roditelji ispred kuće i on je odvezen u mentalnu ustanovu Smith's Grove. 15 godina kasnije, na 31.listopad,on bježi iz Smith's Grovea u autu koji ga je trebao prevesti na saslušanje,gdje bi dobio doživotnu. Slijedećeg dana,21-godišnji Michael,odjeven u odjelo mehaničara i bijelu masku (oboje ukradeno) vraća se u svoj rodni grad,Haddonfield,u Illionoisu te počinje uhoditi srednjoškolku Laurie Strode. Njene prijateljice,Annie Brackett i Lynda van der Klok,ismiju Laurin strah da je netko uhodi. Michaelov psihijatar,doktor Sam Loomis,osjećajući da se Michael vratio kući,odlazi na haddonfieldsko groblje i zatekne grob Judith Myers bez nadgrobne ploče. Loomis se nalazi sa šerifom Brackettom,ocem mlade Annie te postavi stražu u lokalnim ulicama. Te večeri Laurie čuva Tommya Doylea,a Annie Lindsey Wallace. Kad Annie nazove njen dečko Paul,ona odvede Lindsay u kuću Doyleovih. Kad sjedne u auto,Annie ubija Michael. Dok se igra skrivača s Lindsay,Tommy ugleda Michaela kako nosi Annie u kuću Wallaceovih i pokušava to reći Laurie,koja je skeptična oko 'Babaroge'. Kasnije,Lynda i njen dečko Bob ulaze u kuću Wallaceovih,kako bi vodili ljubav. I njih ubija Michael;Boba ubija nožem i objesi ga kao duha,a Lyndu zadavi dok ona zove Laurie. U međuvremenu,Loomis pronalazi auto kojim je Michael pobjegao.što potvrdi njegove sumnje da je Michael u susjedstvu. Sumnjičava oko događaja u kući Wallaceovih,Laurie odlazi tamo da provjeri što se dešava. Izbezumi se kad otkrije trupla Annie,Lynde i Boba. Tada je napadane Michael. Ona padne niz stube,no ubrzo se diže i bježi.Trči prema kući Doyleovih,te otkrije da je ključ izgubila,a vrata su zaključana.Kad vidi da Michael dolazi,baci teglu u prozor kako bi probudila Tommya i Lindsay te moli Tommya da otvori vrata što brže može. Tommy otvara vrata i Laurie ulazi u kuću. Laurie daje upute Tommyu kako da zaštiti Lindsay. Laurie ugleda otvoren prozor i shvaća da je Michael u kući. Sakrije se iza kauča te ubode Michaela u vrat šivaćom iglom,a on pada u nesvijest. Laurie obavijesti djecu da je ubila 'Babarogu' iako Tommy tvrdi da je to nemoguće.Sakrivši djecu u kupaonu,Laurie otvara prozor te lažira bijeg,skrivajući se u ormaru.Michael zatim udara u ormar da bi je dohvatio,a Laurie uzima metalnu vješalicu i ubada Michaela u oko;on ispušta nož,a ona ga uzima i izbode ga. Michael pada,a Laurie odlazi po djecu i traži ih da odu do Mackenzievih i traže pomoć.Michael se ponovo diže.Loomis ugleda djecu kako trče u strahu i sumnja da je Michael unutra. Ulazi u kuću i ugleda borbu Michaela i Laurie.Loomis zatim puca u Michaela,koji padne kroz balkon. Kad Loomis pogleda kroz balkon,shvaća da Michael ne leži u travi,unatoč ozlijedama. Na kraju,čuje se Myersovo disanje,kao znak da može biti bilo gdje.
  ULOGE : DONALD PLEASANCE,JAMIE LEE CURTIS,TONY MORAN

  2. HALLOWEEN II (1981)
  31. listopada 1978. Radnja se nastavlja na prethodni film. Laurie je hitno prebačena u bolnicu,nakon Michaelovog napada. Loomis pokušava pratiti Michaela,koji je nestao,unatoč tome što je pogođen sa 6 hitaca. Nakon bijega,Michael ukrade mesarski nož iz kuće starijeg para i ubija susjedu,koja je htjela provjeriti krikove iz kuće do. Kasnije saznaje da je Laurie u Haddonfield Memorial Hospital i krene tamo. Laurie ima vizije vezane uz posvajajnje Strodeovih i posjećivanja dječaka u mentalnoj instituciji.Ipak,omamljena je zbog lijekova. Bolničar Jimmy počinje se zaljubljivati u Laurie,unatoč opomenama glavne sestre Alves. Brackett i Loomis nastavljaju potragu za Michaelom,te slučajno ubiju teenagera Bena Tramera,koji je nosio masku identičnu Michaelovoj. Po dolasku u bolnicu,Michael presiječe telefonske linije i ubija sve koji mu se nađu na putu. Ubija zaštitara,vozača kola,utapa sestru Karen. Jimmy primjeti da Laurie pada u komu te šalje po doktora. Sestra pronalazi samo liječnikovo truplo. Prije nego što pobjegne,ubija ju Michael. Jimmy postaje nestrpljiv i odlazi po pomoć.Michael zatim ulazi u Laurienu sobu. Misleći da je ona u krevetu,ubada i otkriva hrpu jastuka.Laurie je u bijegu,a Michael nastavlja svoju potragu. Ranjena,umorna i jadna,Laurie se sakrije u sobu,gdje zaspi. Loomis i dalje traga za Michaelom,a Jimmy naređuje Jill da mu pomogne naći Laurie. Dok ona ide hodnikom,Michael je napadne i ubije. Laurie uspije izaći na parking i sjeda u auto,no shvaća da su sve žice izrezane,a gume izbušene. Jimmy pada u nesvijest,te pritisne trubu,odajući tako Michaelu njihovu lokaciju.Loomis i tim jedva spase Laurie. Marion odlazi prema auto,a Michael je ubije. Potom,Michael ubode Loomisa u trbuh. Laurie puca Michaelu u oči. Loomis zatim sobu napuni eterom,otrovnim plinom. Zatim zapali sobu. Michael je konačno mrtav.Laurie je ponovo prevezena u bolnicu,s vizijama zapaljenog Michaela.
  ULOGE:JAMIE LEE CURTIS,DONALD PLEASANCE,DICK WARLOCK

  3. HALLOWEEN III: SEASON OF THE WITCH (1982)
  Subota,31. listopada 1982.Vlasnik trgovine,Harry Grimmbridge,trči ulicom.Vozilo puno neobičnih figura ga prati.Jedan od njih napdanje Grimmbridgea,no ovaj se spasi,kad napadače bude pregažen.Grimbridge zatim kolabira kod benzinske crpke. Odvode ga u bolnicu,dok bunca : 'Oni će nas ubiti'. U bolnici,o Grimbridgeu skrbi doktor Dan Challis. Te noći,dok Grimbridge spava,misteriozni čovjek ulazi u njegovu sobu i ubija ga,a potom sjeda u auto i raznese se.Slijedeće jutro,Grimbridgeova kćerka Ellie mora identificirati oca.Doktor i Ellie slože se da smrt mora bit istražena.Trag ih vodi do gradića Santa Mira,doma Silver Shamrock tvornice. Voditelj motela ispriča im kako vlasnik tvornice održava grad prodajom klasičnih maski za Noć Vještica. Dok se upisuju u motel,Challis primjeti da je i Ellien otac tu odsjeo. Ostali gosti motela su Marge Guttman (vlasnica trgovine),Buddy Kupfer,Buddyeva žena Betty i njihov sin Mali Buddy. Svi rade u tvornici. Guttman otkriva mikročip u jednoj od maski Silver Shamrocka. Bocne ga iglom,što prouzroči strujni udar.Challis i Ellie bude se zbog vozila i otkriju Guttmaničinu nesreću. Challis pokuša pomoći,no odvodi ga skupina muškaraca odjevenih u laboratorijska odjela.Ujutro,Challis i Ellie obilaze tvornicu s Kupferovima i otkriju Grimbrdgeov auto,koji čuva jedan od neobičnih muškaraca. Vraćaju se u motel,no ne mogu kontaktirati nikoga izvan grada.Dok Challis pokušava telefonirati,skupina muškaraca otima Ellie i odvode ju u tvornicu.Challis ih otkrije i dolazi u tvornicu. Otkriva da su muškarci ustvari androidi,koje je stvorio Cochrane. Jedan android uhvati Challisa i Cochrane mu otkriva plan : kad djeca stave maske,gledat će Cochraneove reklame i postati žrtve Starim Bogovima,kako bi se uskrslo staro doba vještica. Challis uspijeva pobjeći i spašava Ellie. Uništavaju tvornicu i čipove te bježe iz grada. U vožnji,Ellie napada Challisa. 'Ona' je ustvari još jedan android. Challis ju dekapitira.

  4. HALLOWEEN 4: THE RETURN OF MICHAEL MYERS
  Michael Myers proveo je 10 godina u komi od eksplozije u Haddonfield Memorialu i prevoze ga u Smith's Grove.Kad čuje da ima nećakinju,Michael se budi,ubija bolničare i kreće prema Hadonnfieldu,kako bi pronašao nećakinju.Dr. Loomis,koji je također preživio,saznaje za Michaelov bijeg i kreće u potjeru.Slijedi Michaela u malu benzinsku postaju i otkriva da je Michael ubio mehaičara i uzeo njegovo odjelo.Michael zatim bježi i uzrokuje eksploziju koja uništava Loomisov auto. Loomis je prisiljen autostopirati kako bi stigao do Hadonnfielda. U međuvremenu,8-godišnja Jamie Lloyd,kćerka Laurie Strode i nećakinja Michaela Myersa,živi s udomiteljskom obitelji,Richardom i Darlene Carruthers,i njihovom kćerkom,teenagericom Rachel.Noć Vještica je pa Darlene i Richard izlaze,prisilivši Rachel da otkaže spoj kako bi čuvala Jamie. Jamie zna za svog ujaka Michaela,ali smatra ga za čovjeka o kojem ima noćne more.Nakon škole,Rachel vodi Jamie na sladoled,te u kupnju kostima za Noć Vještica.Michael je već stigao u Hadonnfield i umalo napadne Jamie u dućanu s kostimima. Iste večeri,Rachel vodi Jamie u skupljanje slatkiša (trick or treat), a Michael odlazi u elektranu,gdje ubije električara bacivši ga na struju,što dovodi do nestanka struje u Hadonnfieldu. Loomis stiže u Hadonnfield i obavještava šerifa Bena Meekera da je Michael pobjegao i vratio se u Hadonnfield. Michael napadne policijsku postaju i uništava policijske snage. Muškarci u Hadonnfieldu okupe se kako bi linčevali Michaela i konačno ga smaknuli. Rachel pak otkriva da je Brady vara sa šerifovom kćerkom Kelly,te izgubi Jamie. Nakon što izbjegne Myersa,Rachel konačno pronalazi Jamie. Šerif i Loomis stižu i odvode djevojke u šerifovu kuću. Kuću zabarikadiraju,a Loomis odlazi u potragu za Michaelom. Michael pak kriomice ulazi u šerifovu kuću,ubija zamjenika,te šerifovu kćer Kelly. Rachel otkrije trupla i trči po Jamie,no Jamie je nestala.Brady i Rachel shvaćaju da su zarobljeni u kući,a Rachel pronalazi Jamie.Poajvljuje se Michael i bori se s Bradlyem,prije no što mu zdrobi lubanju i tako ga ubije.Michael zatim ganja Rachel i Jamie do tavana. Djevojke se penju na krov,Jamie se sigurno spusti dolje,no Michael napada Rachel i baca je s krova. S Michaelom za stopama,Jamie vrišteći trči ulicom i sreće Loomisa. Skriju se u školi,no Michael ih otkriva i baca Loomisa kroz staklena vrata,te proganja Jamie po školi. Jamie se saplete i pada niza stube.Prije no što Michael stigne nasrnuti na Jamie,pojavljuje se Rachel i šprica Michaela sa protupožarnim aparatom. Jedinica za linč i policija stižu u školu nakon što se oglasio alarm. Četiri muškarca slože se da prevezu Jamie i Rachel u obližnji grad. Lukav,Michael se sakrije ispod kamioneta;penje se u vozilo te ubija muškarce. Rachel je prisiljena voziti i pokušava zbaciti Michaela s vozila. Konačno uspijeva. Stiže policija,a kako Jamie dotakne Michaela,on ponovno ustaje. Policija upuca Michaela,te ga proglase mrtvim. Jamie i Rachel vraćene su kući,gdje ih čekaju Richard i Darlene.Darlene odlazi okupati Jamie. Jamie,obuzeta Michaelovom prisutnošću,navlači klaunovu masku i ubada pomajku. Jamie se zatim pojavljuje na stubama,prekrivena krvlju ostavivši Rachel,Richarda i Loomisa u šoku.
  ULOGE : DANIELLE HARRIS,ELLIE CORNELL,DONALD PLEASANCE

  5. HALLOWEEN 5: THE REVENGE OF MICHAEL MYERS
  Nakon što je rudnik raznesen minom,svi smatraju da je Michael konačno mrtav. No,Michael je opet uspio pobjeći. Pronašao ga je lokalni stanovnik. Michael je pao u komu i tako proveo godinu dana. 30.listopada 1989. Michael se budi,ubija skrbnika i kreće prema Haddonfieldu,gdje živi njegova nećeakinja Jamie,nakon što ju je Michael umalo ubio. Jamie se nalazi u dječjoj bolnici,nakon što je zanijemila radi traume,no pokazuje znakove telepatske povezanosti s Michaelom. Loomis uvjerava šerifa Meekera da je Michael još živ. U meuvremenu,Michael ubije Jamienu sestru,Rachel,te počinje uhoditi Jamienu tetu Tinu. Michael ubije Tininog dečka. Iste večeri Tina i Sam i Spitz odlaze na tulum u povodu Noći Vještica na farmi. Osjećajući da je Tina u opasnosti,Jamie počne govoriti;odlazi je upozoriti,zajedno s prijateljem Billyem. Dok Spitz i Sam vode ljubav,pojavljuje se Michael i ubija ih. Zatim ubija dva policajca koje je šerif postavio da čuvaju Tinu. Nakon tuluma,Tina odlazi u štalu i otkriva trupla. Jamie i Billy dolaze upozoriti Tinu.Michael lovi Tinu,Jamie i Billya autom. Pod Jamienim utjecajem,zabije se u drvo.Čini se da je mrtav,no ubrzo izlazi iz auta,prilično živ. Tina se žrtvuje da spasi Jamie i Billya. Jamie se izlaže opasnosti kako bi pomogla Loomisu. Loomis namami Michaela u staru kuću Myersovih,gdje je Loomis s policajcima postavio zamku.Jamie ima vizije o Billyu,te natjera Meekera da napusti kuću. Michael zatim ubije policajca. Kad Michael uđe u kuću,Loomis mu pokušava oduzeti nož,no ovaj ga napadne. Gore,policajac spušta uže do Jamie,kako bi se izvukla iz kuće. No,dolazi Michael i ubija policajca,te ga sveže za konop.Ipak,Jamie se uspije spasiti. Skriva se u kutiju za rublje,no prisiljena je izaći kad Michael počne ubadati kutiju.Zatim je goni uza stube.Jamie se potom sakrije na tavanu,gdje otkrije mrtvog psa,te trupla Rachel i Bradya. Michael je nalazi,a Jamie pokušava doprijeti do njegove ljudskosti,no razbjesni ga kad dotakne masku.Loomis upada i ruši Michaela u nesvijest,te doživi srčani napada. Michael je odvezen u postaju,gdje čeka premještaj u zatvor maksimalne sigurnosti. No,postaju napadne neobičan čovjek,koji odvodi Michaela. U postaju dolazi Jamie. Otkriva trupla i Michaelovu praznu ćeliju,te u šoku vrišti.

  6. HALLOWEEN 6: THE CURSE OF MICHAEL MYERS
  31.listopada 1989. Michaela i njegovu nećakinju Jamie stranac otima iz policijske postaje. Šest godina kasnije,teenagerka Jamie ostane trudna,a beba se rodi na Noć Vještica. Dijete odvodi 'muškarac u crnom',član kulta druida. Kasnije,žena pomaže Jamie da pobjegne s bebom,no ubrzo strada od Michaela. Jamie i beba bježe u automobilu. zaustavivši se na autobusnoj postaji,Jamie zove na radio emisiju kako bi upozorila ljude da je Michael živ no voditelj emisije okrutno je ismije.Loomis,koji je sada umirovljen,prima posjet dr. Terence Wynna,šefa administracije Smith's Grovea,mjesta gdje je Michael smješten kao dječak,s prijedlogom da se Loomis vrati u Smith's Grove. U razgovoru,čuju Jamie na radiju. Michael slijedi Jamie,te izazove sudar. Konačno ubija Jamie,no ne nalazi njezinu bebu. U Haddonfieldu,Tommy Doyle,dječak kojeg je nekada čuvala Laurie Strode,sada živi u kući gđe. Blakenship. Obitelj koja živi preko puta,u staroj kući Myersovih rođaci su Strodeovih : Kara Strode,njezin sin Danny,brat Tim,brižna majka Debra i nasilni otac John. Otkad je kao dijete vidio Michaela Myersa,Tommy je opsjednut otkrivanjem motiva ubojstava. Pronalazi Jamieno dijete na postaji,uzima ga k sebi i nadjene mu ime Stephen.Tommy posjeti Loomisa i obavijesti ga da Strodeovi žive u kući Myersovih.Dvojac vjeruje da se Michael vratio u Haddonfield. Nakon što ih Loomis upozori da žive u kući Myersovih,Debra zove Johna i želi napustiti Haddonfield,no ubije ju Michael. Kasnije,Kara se vraća kući i nađe Dannya s Tommyem. Trojac odlazi kod Tommya,te im Tommy otkrije da vjeruje kako Michael nosi prokletstvo Thorna,radi kulta druida. Naime,Thorn je drevni druidski simbol,koji predstavlja demona koji širi bolest i uzrokuje uništenje. Da se to spriječi,jedno dijete se bira da nosi simbol Thorna te da nudi krv kao žrtvu i to na samu Noć Vještica. Kad se pojavi Thorn,pojavljuje se i Michael. Prokletstvo je objašnjenje zašto je Michael ubio svoju obitelj i otkuda mu tolika moć. Tommy vjeruje da je Stephen Michaelova posljednja žrtva. Dok Tommy odlazi tražiti Loomisa,gđa. Blakenship otkriva Kari da je ona čuvala Michaela u noći kad je ubio sestru,te da Danny čuje glasove koji ga navode na ubojstva,navodeći Karu da pomisli kako i Danny nosi Thorn.Michael ubija Tima,Beth i ostatak društva. Čovjek u crnom otkriva svoj identitet : Dr.Wynn. Kult Thorna odvodi Karu,Dannya,Stevena i Michaela u Smith's Grove. Loomis se suočava s Wynnom,koji otkriva da je Loomis bio na tragu otkrića prokletstva,te zatim nokautira Loomisa. Tommy nalazi Karu zaključanu u jednoj sobi. Odlaze prema sali,gdje ugledaju Stevena i Dannya,na kojima pokušavaju provesti neki proces. Ljutit,Michael ulazi u sobu i ubija članove kulta. Tommy,Kara i klinci bježe od Michaela,koji ih slijedi. Sakriju se u high-tech labosu. Kara ugleda mrtve fetuse,na kojima prepozna simbole. Naime,liječnici su pokušavali,uz pomoć Michaelovih gena,oploditi žene kako bi stvorili čisto zlo. Steven je rezultat testa provedenog nad Jamie. Michael ulazi u sobu. Tommy mu ubrizga inekciju,što ga onesvijesti. Loomis,Tommy,Kara,Danny i Steven bježe,no Loomis im govori da nastave bez njega,jer on mora dovršiti neki posao. Loomis zatim ulazi u labos. Na podu se nalazi Michaelova maska. Loomis vrišti,a sudbina oba lika ostaje nepoznata.

  7. HALLOWEEN H20: 20 YEARS LATER
  Dvadeset godina nakon masakra u Haddonfieldu,29.listopada 1998.,Marion Chambers,prijašnja kolegica Samuela Loomisa,vraća se kući, u Langdon,Illinois te otkriva da je kuća opljačkana.Nakon što dozove susjeda Jimmya i prijatelja Tonya koji pozovu policiju,Jimmy pretraži kuću i ništa ne otkriva.Dok čeka policiju,Marion primjeti da nedostaje jedan dosije,onaj Laurie Strode,sestre Michaela Myersa,koja je pobjegla od napada prije 20 godina. Shvaća da je netko bio u kući i odlazi do Jimmya,gdje pronae Jimmya i Tonya mrtve. Pojavljuje se Michael Myers i ubija Marion. Dolazi policija,a Michael napušta kuću s Laurienim dosijeom. Na Noć Vještica,dva dana kasnije,Laurie Strode budi se zbog noćne more,a smiruje ju njezin sin John. Od 1978. ona pokušava srediti život i nada se da se njen psihotični brat Michael neće vratiti po nju. Ona je lažirala svoju smrt u prometnoj nesreći i preselila je u Kaliforniju,gdje živi pod imenom Keri Tate. Ima savršen život sa sinom Johnom i dečkom Willom,te radi kao ravnateljica na Hillcrest Academy,škole koju pohađa John.Ipak,Laurie je daleko od sreće,jer i dalje je proganjaju događaji iz 1978. pa koristi lijekove. Dok djevojčica i žena koriste toalet u blizini odmarališta,za dlaku izbjegnu Michaela,koji ženi ukrade auto. U kampusu,studenti odlaze na izlet. Kasnije iste večeri John tulumari kod prijatelja Charliea,kojeg ubije Michael. Kada ga cura Sarah odlazi tražiti,nalazi ga mrtvog. Pojavljuje se Michael. Ona se sakrije,no Michael ju ubode u nogu. Kako lift ide gore i Sarah izlazi,Michael presiječe konop i slomi joj nogu,te ju na koncu i ubije. John i njegova cura Molly traže svoje prijatelje.Pronalaze mrtvu Sarah,a zatim ih Michael počinje progoniti. Michael uspije ubosti Johna u nogu. Taman kad se čini da će ih Michael uhvatiti,spašavaju ih Laurie i Will.Laurie se zatim nađe licem u lice s Michaelom. Laurie i Will sakriju djecu i odluče pokušati ubiti Michaela.Kad Will ugleda sjenu,otme Laurie pušku i opali,no zažali kad otkrije da je upucao školskog zaštitara Ronnya. Michael zatim dolazi i ubija Willa.Laurie pomaže Molly i Johnu i kaže im da odu po pomoć,dok ona uzima sjekiru i odlazi sukobiti se s bratom. Sreće Michaela i više puta ga udari sjekirom,nakon čega on padne kroz balkon. Ona zatim uzima njegov nož i baš kad ga želi ubosti,pojavljuje se Ronny koji preživio pucanj,te ju odvodi u školsku kantinu. Dolazi policija i stavlja Michaelov leš u kombi mrtvozornika.Laurie,koja zna da je Michaela teško ubiti,uzima sjekiru i krade kombi. Dok vozi,Michael se budi i izlazi iz vreće. Laurie vozi i uspijeva ga zbaciti sa kombija.Pokuša ga pregaziti,no auto se surva s liticie. Ona uspijeva pobjeć,dok Michael ostaje zaglavljen između kombija i drva. Laurie uzima sjekiru i približi mu se.On pokušava doprijeti do nje,traži oprost i suosjećanje. Čini se kako ona isprva prihvaća,no zatim mu pušta ruku i dekapitira ga. Michael je konačno mrtav. Čuju se sirene policije,a Laurie klone na tlo.

  8. HALOWEEN 8: RESSURECTION
  Tri godine nakon događaja iz prethodnog filma,Laurie Strode je ponovno u bolnici. Jedan bolničar nalazi Michaelovo tijelo na Hillcrestu i pokuša mu skinuti masku. Michael se tada budi i ubija bolničara. Dok je Laurie vozila kombi,Michael se odlučio pritajiti sljedeće 3 godine.31.listopada 2001.,još uvijek u bolnici,Laurie planira konačni obračun s Michaelom.Michael stiže u bolnicu i ubija dva bolničara te kreće za Laurie. Laurie ga namami u zamku,no kako mu opet pokuša skinuti masku da se uvjeri da je to doista on,Michael se budi. Michael konačno ubija Laurie. Njegova misija je gotova nakon 20 godina. Godinu dana kasnije,studenti Bill,DonnaJen,Jim,Rudy i Sarah osvajaju nagradu da se natječu u emisiji uživo putem interneta. U showu,klinci moraju provesti noć u kući Michaela Myersa i otkriti što ga je natjeralo na zločine. Na Noć Vještica,opremljeni kamerama i mikrofonima,ekipa ulazi u kuću.Pretražuju kuću u potrazi za dokazima o Michaelovoj prošlosti,te se rasporede u tri grupe,kako bi pokrili cijelu kuću. Sara šalje poruku prijatelju Deckardu da prati show. Dok grupe istražuju kući,Donna i Jim postaju intimni u podrumu.Prije nego što se išta desi,na njih se ruši zid pun trupala. Jim,koji je jednako ustrašen kao i Donna,otkriva da su trupla lažna i da je show namješten.Jim odlazi,no Donna otkriva tunel iza zida i pođe njime. Uskoro shvaća da je Michael Myers slijedi. Zatim je ubija. Na tulumu,Deckard i drugi gosti gledaju ubojstvo. Deckard shvaća da je ubojstvo pravo,no ostali misle da se radi o glumi. U međuvremenu,Freddie šeta kućom odjeven kao Michael,ne znajući da ga Myers zapravo slijedi. Freddie pomisli da se radi o kamermanu Charlieu,šalje Michaela u garažu da pomogne Nori.Kad Rudy,Sarah i Jim otkriju da je Freddie u kostimu,oni ih moli da šute i surađuju. Kad on ode,troja pokuša nać ostalo troje i žele otić. No,Jen otkrije tijelo Billa,a zatim je Myers ubije naočigled Rudya,Sarah i Jima. Jim se usprotivi Michaelu,no on ga ubije,dok ostalo dvoje bježi.No,Michael ščepa Rudya pa ubije i njega.Zatim slijedi Sarah,koja ježi u gornji dio kuće.Zaključavši se u spavaću sobu,Sarah moli Deckarda za pomoć.Drugi tulumaši shvate da ubojstva nisu lažirana,te da su,ustvari,drugi mrtvi.Dok joj Deckard šalje Myersovu lokaciju,Sarah uspije pobjeći i susreće Freddia. Prije no što pobjegnu,pojavi se Michael i rani Freddia,a Sarah bježi u tunel.Nađe izlaz u blizini Donnina tijela i ide u garažu,gdje nađe mrtvu Noru.Kad je Myers otkrije,pojavi se Freddie i bori se s njim. Freddie ubije Michaela i iznosi Sarah iz kuće. Myersovo tijelo i tijela žrtava prevoze se u mrtvačnicu. Kako forenzičar ispituje Michaelovo tijelo,sve se zacrnjuje,a Myers otvara oči.

  "Upoznao sam ga pre 15 godina. Rečeno mi je da ništa nije ostalo; ni razuma, ni savesti, ni razumevanja, a čak ni najosnovnijih osećanja za razlikovanje života i smrti, dobra i zla, ispravnog i pogrešnog. Upoznao sam to šestogodišnje dete, sa praznim, bledim, bezosećajnim licem i najcrnjim očima... đavoljim očima. Proveo sam osam godina pokušavajući da ga razumem, a onda još 7 trudeći sa da ga držim pod ključem, jer sam shvatio da je jedino što se krije iza očiju tog dečaka, čisto i prosto... ZLO."
  — Kultni citat iz filma u kom dr Lumis objašnjava Majklovo zlo.

  fastserbia.com  Izmenjeno od: Shane; 21.04.2018 u 17:11. 2. Sledeća 4 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Shane:Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

 • Vi možete postavljati nove teme
 • Vi možete postavljati odgovore
 • Vi ne možete postavljati priloge
 • Vi možete menjati vaše poruke
 •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 11:40.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2020 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1