+ Odgovori
Rezultati 1 do 7 od 7


 1. #1
  Top poster Derek Trotter avatar
  Datum registracije
  24.12.2012
  Lokacija
  Nelson Mandela House, Peckam
  Postovi
  2.080
  Sviđanja / Nesviđanja
  Zahvali
  2.146
  Pohvaljen 4.153 puta u 1.337 postova
  Moć reputacije
  221

  ► Cinema City 2015 ◄

  ► Cinema City 2015 ◄  Šta je Cinema City IFF?

  Cinema City IFF je međunarodni filmski festival koji se godišnje održava u Novom Sadu. Tokom sedam dana Novi Sad postaje grad - festival, sa bogatim filmskim, muzičkim i edukativnim programom. Programski koncept festivala predviđa tri segmenta, Cinema City Filmovi, PRO i Muzika, koji se odvijaju na jedinstvenoj lokaciji - u novoj kreativnoj četvrti koju čine Kineska četvrt i Limanski park u Novom Sadu.

  U okviru programa Cinema City filmovi, tokom festivala prikaže se više od 100 ostvarenja nezavisne produkcije. Posebna pažnja u okviru filmskog programa usmerena je na promociju mladih filmskih autora iz zemlje, regiona i sveta. Takmičarske selekcije festivala čine Nacionalna klasa, pregled najnovijih domaćih ostvarenja, Up to 10 000 Bucks, selekcija niskobudžetnih filmova iz celog sveta, kao i Fresh Danube Films program koji predstavlja najnovije prve i druge filmove autora dunavskog regiona. Filmski program čine i revijalne selekcije u kojima su predstavljene retrospektive u čast čuvenih domaćih autora i stranih reditelja i kinematografija, potom najbolji muzički dokumentarci (Planet Rock), pregled nove nezavisne produkcije iz celog sveta (360°), kao i specijalne projekcije.

  PRO sekcija filmskog festivala Cinema City namenjena je filmskim autorima i profesionalcima iz zemlje i regiona, a postoji sa ciljem pružanja podrške edukaciji, umrežavanju i saradnji ljudi koji čine sadašnjost i budućnost domaće i regionalne kinematografije. CINEMA CITY PRO kroz svoje aktivnosti objedinjuje dva paralelna toka proizvodnje filma u Srbiji – domaću kinematografiju i servis inostranih produkcija. PRO sekciju festivala čine: Cinema City Campus – program edukacije mladih filmskih autora i profesionalaca iz Srbije i regiona, i Cinema City Industry – platforma za umrežavanje među profesionalcima i otvaranje pitanja od značaja za domaću kinematografiju.

  Cinema City muzika je deo festivala koji čine fantastične žurke otvaranja i zatvaranja, koncerti i propratna muzička dešavanja tokom festivala, na kojima su nastupali neki od najznačajnijih domaćih i svetskih DJ-eva i muzičara. Poseban segment muzičkog programa čini PLANET ROCK FESTIVAL, koji je rezultat saradnje Udruženja Cinema City i organizacije HNS Creative. Planet Rock je interdisciplinarni festival koji teži da objedini više segmenta alternativne kulture. Vizija ovog projekta jeste da kroz originalnu filmsku i muzičku platformu generiše okvir za pozicioniranje Novog Sada kao novog, kreativnog i zabavnog centra koji podstiče alternativne i napredne stvaraoce.

  Festival je nastao na konceptu grada festivala, koji je promovisan na Filmskom festivalu Srbije 2007. Sa značajnim izmenama u programskom konceptu, organizaciju festivala je 2008. godine preuzelo Udruženje Exit. Tokom 2008. i 2009. godine Cinema City se razvio u internacionalni filmski festival koji svojim obimom, filmskim programom i uglednim gostima iz zemlje i sveta predstavlja značajan kulturni i filmski događaj za Srbiju i region. Od 2010. godine organizaciju preuzima Udruženje Cinema City nastavljajući da neguje i razvija festival kako u konceptualnom, tako i u infrastrukturnom smislu. Organizaciona struktura predstavljena je kroz upravni odbor i savet festivala, kao i brojni tim saradnika i prijatelja koji tokom cele godine rade na razvoju i organizaciji festivala, kao i drugim projektima od kulturnog značaja.

  okom prethodnih izdanja, Cinema City posetilo je više od 2500 uglednih filmskih profesionalaca iz celog sveta, oko 300.000 ljubitelja filma, dok je prikazano više od 800 filmova. Festival je imao čast da ugosti odbor Evropske filmske akademije, svetski značajne reditelje, producente, scenariste, glumce, filmske profesionalce poput Giljerma Arijage, Džulijet Luis, Bele Tara, Šarunasa Bartasa, Nika Pauela, Bruna Šatelina, Lorons Hersberg, kao i brojne domaće i regionalne filmske zvezde.
  This time next year we'll be millionaires

 2. Sledeća 3 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Derek Trotter:


 3. #2
  Top poster Derek Trotter avatar
  Datum registracije
  24.12.2012
  Lokacija
  Nelson Mandela House, Peckam
  Postovi
  2.080
  Sviđanja / Nesviđanja
  Zahvali
  2.146
  Pohvaljen 4.153 puta u 1.337 postova
  Moć reputacije
  221
  Lokacija  Cinema City @ nova kreativna četvrt


  Cinema City internacionalni filmski festival ove godine svojim posetiocima i vernoj publici nudi novo filmsko festivalsko iskustvo, kroz svež programski i prostorni koncept. U novoj kreativnoj četvrti - Kineskoj četvrti i Limanskom parku, publici ćemo predstaviti pažljivo odabrana ostvarenja nove filmske produkcije, kao i mlade filmske talente iz zemlje i sveta koji oblikuju budućnost domaće i svetske kinematografije.

  Jedinstvena lokacija, revitalizovane industrijske zone pretvorene u art kvart, nudi publici dostupnost svih sadržaja na jednom mestu. U Kineskoj četvrti i Limanskom parku, publika će uživati u omiljenim bioskopima na otvorenom: Amstel Open Air u Limanskom parku, Planet Rock music-stage i Open Air Cinema u Kineskoj četvrti - gde će se održavati koncerti i gledati uvek atraktivni muzički filmovi, kao i na lokacijama Quarter i SKCNS Fabrika Indoor Cinema, Firchie Think Tank Studio i SKCNS Brod Teatar, prilagođenim uslovima visokih tehničkih standarda za besprekorne projekcije.

  Posetioci će moći da pogledaju izložbe primenjenih umetnika, uvere se u veštine rezidencijalnih skejtera, uživaju u pikniku na travi, opuste se u lounge barovima, food zoni i uživaju u brojnim drugim sadržajima.  Mapa


  This time next year we'll be millionaires

 4. Sledeća 3 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Derek Trotter:


 5. #3
  Top poster Derek Trotter avatar
  Datum registracije
  24.12.2012
  Lokacija
  Nelson Mandela House, Peckam
  Postovi
  2.080
  Sviđanja / Nesviđanja
  Zahvali
  2.146
  Pohvaljen 4.153 puta u 1.337 postova
  Moć reputacije
  221
  Gosti festivala


  Festival Cinema City prethodnih godina posetili su neki od najznačajnih umetnika nezavisne filmske produkcije iz zemlje i sveta.

  Gosti festivala 2008. i 2009. godine bili su dobitnik nagrade za najbolji scenario u Kanu 2005, Giljermo Arijaga, pobednik prestižnog Sandens festivala, Lens Hamer, prvi pobednik Sarajevo Film Festivala koji dolazi iz Srbije, Vladimir Perišić, kao i domaće i regionalne filmske veličine poput Mikija Manojlovića, Gorana Paskaljevića, Emira Kusturice, Pjera Žalice, Despine Mauzaki...

  Specijalni gost festivala 2010. bila je čuvena američka glumica i pevačica Džulijet Luis, jedna od najtalentovanijih holivudskih glumica svoje generacije, koja je nastupila sa svojim bendom na muzičkom otvaranju festivala 5. juna 2010. Tokom osam dana festivala, Cinema City posetilo je 80 000 gledalaca, a vedro nebo, toplo vreme i kvalitetan program doprineli su izuzetnoj posećenosti u open-air bioskopima, jednoj od najjačih tačaka Cinema City festivala. Veliku pažnju publike privuklo je i gostovanje iračanskog reditelja Mohameda Al Darađija.

  Naredne, 2011. godine festival Cinema City predstavio je neke od najznačajnijih savremenih autora svetske kinematografije nezavisnog filma. Gosti festivala, u čiju čast su priređene i filmske retrospektive, bili su čuveni mađarski reditelj Bela Tar, litvanski autor Šarunas Bartas i poljska rediteljka Dorota Keđežavska. Pored njih veliku pažnju su privukli i poznati domaći filmski autori, kao i mladi filmski umetnici, budućnost domaće kinematografije, koji su bili posebno predstavljeni u okviru festivalske platforme Cinema Now. Festival Cinema City 2011 posetilo je više od 80 000 gostiju iz celog sveta!

  Tokom petog izdanja festival Cinema City 2012. godine posetili su čuveni filmski autori i profesionalci poput Andreasa Drezena, Nika Pauela, poznatog producenta i direktora Londonske filmske škole, Lorons Hreszberg, direktorke Forum des Images u Parizu, a na samom festivalu prestižna Evropska filmska akademija održala je svoj bord sastanak, po prvi puta u Srbiji, kada je 16 domaćih filmskih profesionalaca proglašeno članovima ove čuvene filmske institucije.

  Cinema City 2013 prvi puta se održao u novom terminu - trajao je od 26. avgusta do 1. septembra u Novom Sadu, okupljajući mnogobrojne ljubitelje filma i filmske profesionalce. Festival je posetilo više od 40.000 filmofila, a prikazano je preko 100 filmova na nekoliko festivalskih lokacija širom grada. Posebne atrakcije činile su lokacije Amstel Open Air – bioskop na otvorenom koji se nalazio u parku pored zgrade Izvršnog veća AP Vojvodine, a potom, po prvi puta u našoj zemlji, 3D bioskop na otvorenom. Gosti festivala bili su jedan od najrenomiranijih i najpriznatijih izraelskih filmskih producenata, Marek Rozenbaum, potom poznati francuski glumac i reditelj, Šad Šenuga, mlada nemačka rediteljka i umetnica, Katrin Gebe, kao i brojni gosti iz zemlje i regiona.

  Festival 2014. posetili su filmski profesionalci internacionalnog značaja poput Luika Magnerona, osnivača WIDE-a, liderske internacionalne distributerske filmske kuće, Rejmonda Patanaviraguna, delegata programa Kritika nedelje na prestižnom Kanskom festivalu i programskog urednika Hong Kong internacionalnog filmskog festivala, ali i autoriteti u domenu kulture i medija, poput Daga Asbjornsena, savetnika za kulturne politke programa Kreativna Evropa. Specijalno priznanje festivala, nagrada za celokupno stvaralaštvo, dodeljeno je kultom domaćem autoru filmske muzike, Zoranu Simjanoviću, koji je, takođe, bio počasni gost festivala 2014.

  Cinema City godišnje ima više od 500 akreditovanih gostiju, među kojima su filmski autori, reditelji, glumci, predstavnici svetskih festivala i filmskih institucija, novinari, umetnici. Pored prestižnih imena iz sveta filma, festival u okviru selekcije “Up to 10 000 bucks” ugosti više od 300 mladih autora, koji predstavljaju budućnost domaće i svetske kinematografije.
  This time next year we'll be millionaires

 6. Sledeća 3 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Derek Trotter:


 7. #4
  Top poster Derek Trotter avatar
  Datum registracije
  24.12.2012
  Lokacija
  Nelson Mandela House, Peckam
  Postovi
  2.080
  Sviđanja / Nesviđanja
  Zahvali
  2.146
  Pohvaljen 4.153 puta u 1.337 postova
  Moć reputacije
  221
  Nagrade  NAGRADE U TAKMIČARSKOM PROGRAMU NACIONALNA KLASA

  Najbolji film
  (dodeljuje se timu reditelj/producent)

  Nagrada za inovaciju
  (dodeljuje se reditelju, montažeru, direktoru fotografije ili dizajneru zvuka)

  Posebno priznanje žirija / Special Jury Mention
  (dodeljuje se jednom od članova autorskog ili glumačkog tima)

  Nagrada žirija mladih
  (dodeljuje se timu reditelj/producent)


  NAGRADE U TAKMIČARSKOM PROGRAMU FRESH DANUBE FILMS

  Najbolji film
  (dodeljuje se timu reditelj/producent)

  Magazin Cineuropa pobedničkom filmu pruža promociju u sekciji In Focus svog portala.

  NAGRADE U TAKMIČARSKOM PROGRAMU UP TO 10.000 BUCKS

  Najbolji film
  (dodeljuje se reditelju)

  Posebno priznanje žirija
  (dodeljuje se jednom od članova autorskog ili glumačkog tima)


  NAGRADA PUBLIKE

  (dodeljuje se jednom od filmova iz selekcija Nacionalna klasa, Fresh Danube Films ili 360°)
  (awarded to a film from the National Class, Fresh Danube Films or 360° selections)


  NAGRADA ZA DOPRINOS FESTIVALU CINEMA CITY


  Dubravka Lakić, filmska kritičarka


  NAGRADA ZA DOPRINOS DOMAĆOJ KINEMATOGRAFIJI

  Feti Dautović, prof.  * * *


  Festivalska nagrada „Ibis“ dobila je ime po ptici čije je stanište u oblasti Dunava, nedaleko od sedišta samog festivala. Po folklornom predanju, Ibis je poslednje stvorenje divlje prirode koje traži zaklon od vremenskih neprilika, a prvo koje se ponovo pojavljuje po njihovom prestanku tako da se otkriva svetu i kao vesnik lepog vremena.

  Autor nagrade IBIS – Nikola Pešić

  Nikola Pešić rođen je u Beogradu 1973. godine, magistrirao je vajarstvo na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Mrđana Bajića i na Državnoj akademiji lepih umetnosti u Štutgartu, u klasi profesora Mihe Ulmana. Član je ULUS-a. Među njegovim poznatim radovima su Dva, 40 mučenika, Devet, Eritrocit, Mračno oko.
  This time next year we'll be millionaires

 8. Sledeća 3 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Derek Trotter:


 9. #5
  Top poster Derek Trotter avatar
  Datum registracije
  24.12.2012
  Lokacija
  Nelson Mandela House, Peckam
  Postovi
  2.080
  Sviđanja / Nesviđanja
  Zahvali
  2.146
  Pohvaljen 4.153 puta u 1.337 postova
  Moć reputacije
  221
  Žiri


  Žiri — NACIONALNA KLASA

  Karpo Godina je rođen u Skoplju 1943. godine, gde provodi svoje rano detinjstvo, a tinejdžersko doba u Mariboru. Kasnije počinje da snima osmomilimetarske eksperimentalne filmove. Šezdesetih godina studira filmsku, TV, radijsku i pozorišnu režiju na Ljubljanskoj akademiji za pozorište, radio, film i televiziju, gde trenutno predaje kao profesor filmske režije i kamere. 1968. reditelj Želimir Žilnik ga poziva u Novi Sad da radi kao direktor fotografije i montažer na filmu Early Works. Kao direktor fotografije dugometražnih filmova, Karpo Godina kasnije sarađuje s mnogim rediteljima, kao što su Bato Čengić, Lordan Zafranović, Ivica Matić, Živojin Pavlović, Dušan Makavejev, Vojko Duletić, Filip Robar-Dorin, Polona Sepe, Dejan Šorak, Stanko Crnobrnja, Zlatko Lavanić, Miran Zupanič … Kao direktor fotografije radi i na američkim, engleskim i argentiskim koprodukcijama. Njegov dugometražni rediteljski debi je The Raft of the Medusa, nakon čega je režirao Red Boogie (1982) i Artificial Paradise (1990). Ova tri filma su prikazana na skoro svim najvećim filmskim festivalima širom sveta: u Kanu, Berlinu, Londonu, Los Anđelesu, Tokiju, Sidneju, Melburnu, Torontu, Edinburgu, Istanbulu, San Francisku, Roterdamu, Strazburu, i mnogim drugim. Karpo je takođe bio mentor na 29 kratkometražnih studentskih filmova. Bio je član žirija na više od 50 domaćih i međunarodnih festivala. Karpo Godina je takođe režirao pozorišne predstave i opere. 2006. godine Univerzitet u Ljubljani mu je dodelio počasno zvanje profesor emeritus.

  Kasia Karvan radi za Premium Films od 2012. kao supervizor prodaje i otkupa dugometražnih filmova. Kompanija ima funkciju agenta prodaje prvenstveno specijalizovana za distribuciju kratkometražnih filmova, a aktivna je i na polju dugometražnih filmova od 2012. Kasia je završila master studije filmske produkcije na Univerzitetu Paris 1 Sorbonne i master studije kulturne antropologije na Univerzitetu u Varšavi. Dok je na početku želela da prevrne i istraži svaki kamen u Sibiru, danas posvećuje svu svoju pažnju otkrivanju jednistvenih filmskih talenata.

  Alesandro Groplero je diplomirao komunikologiju na Univerzitetu u Trstu i 2000. počeo sa radom u italijanskoj produkcijskoj kući Pidgin, zatim je usledila saradnja sa kompanijom Number 9 Films iz Londona a 2005. se vraća u Italiju i radi za filmski festival Far East koji se održava u gradu Udine. 2007. postavljen je za upravnika međunarodnih odnosa Audiovizelnog fonda italijanske pokrajine Furlanija-Julijska krajina i na toj funkciji upravljao je nizom međunarodnih događaja kao što su When East Meets West Co-production Forum, Ties That Bind Asia Europe Producers Workshop and RE-ACT – Regional Audiovisual Cooperation and Training. Završio je EAVE, član je odbora mreže Cine-Regio i član Evropske filmske akademije.

  Žiri — Up To 10.000 Bucks

  Atanu Mukherjee je diplomac Satyajit Ray Instituta za film i televiziju u Kalkuti. Radio je kao montažer na četiri dugometražna filma: Achal (The Stagnant), Blemished Light, Shortcut Safari i Monsoon Shootout koji je svoju premijeru imao u Kanu 2013. godine. Režirao je dokumentarac My House Is Not So Far, a takođe se potpisao kao scenarista, režiser i montažer kratkih filmova Ekanko (The Monologue), The Gatekeeper i Ulični psi (Stray Dogs). Film Ulični psi je osvojio nagradu za Najbolji kratki film na Cinema City festivalu 2014. a takođe je bio deo Internacionalnog festivala dokumentarnog i kratkog filma u Kerali 2014.

  Dragan fon Petrović je odrastao u Leskovcu, na jugu Srbije. Studirao je filozofiju na Univerzitetu u Beogradu i radio kao sportski novinar za TV stanicu Studio B. Završio je filmsku režiju na AFC školi, a zatim je upisao studije na Katedri za filmsku režiju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Njegov dugometražni film Dragan Wende - West Berlin je prikazan na mnogim festivalima, uključujući Hot Docs u Torontu, DOK u Lajpcigu, festival u Montereju, Achtung u Berlinu i osvojio nagradu za Najboji dokumentarni film i Nagradu publike na Filmskom festivalu u Trstu, Max Ophuls nagradu, nagradu festivala FEST New Directors i Mexico International. Honorarno je radio kao montažer na nagrađivanim dokumentarnim filmovima (Naked Island – Srce Sarajeva za Najbolji dokumentarni film), Heart of Sarajevo for Best Documentary), dugometražnim igranim filmovima (Barbarians – Specijalna nagrada žirija na festivalu Karlovim Varima; The Disobedient – filmski festival Sundance), kratkometražnim igranim filmovima (Picnic – Berlinski međunarodni filmski festival). Takođe radi kao gostujući predavač i ekspert za montažu na dokumentarnim filmovima.

  Đorđe Bajić je srpski filmski i književni kritičar i pisac iz Beograda, magistar teorije umetnosti i medija. Diplomirao je na Filološkom fakultetu u Beogradu 2003. godine na grupi Srpska književnost i jezik. Magistarsku tezu Noir vs neo-noir: transformacija i mutacija vrste (na primeru Poverljivo iz L.A.) odbranio je 2007. god. Prvu filmsku recenziju objavio je 1997. godine u časopisu XZabava. Trenutno piše za portal City Magazine, a tekstove iz oblasti popularne kulture pisao je za Popboks, Yellow Cab, Huper, Pressing, NIN, Politikin Zabavnik, Pazi, snima se!, Filaž... Njegov esej Srpski krimi film: Ubistvo na podmukao i na svirep način i iz niskih pobuda Živorada Žike Mitrovića uvršten je u zbornik Novi kadrovi: skrajnute vrednosti srpskog filma (Clio, 2008). Autor je romana Ostrvo prokletih (2010) i Žuta kabanica (2013).

  Žiri — FRESH DANUBE FILMS

  Nakon završenih studija na Sorboni u Parizu (Panthéon-Sorbonne) i specijalizacije u Briselu Laura, Kialva Nančino, poreklom Francuskinja, fokusirala se na polje kinematografije tokom svoje prakse u Evropskom parlamentu 2010. radeći za LUX - filmsku nagradu za evropsku kinematografiju, gde ostaje i dalje kao web menadžer. Od 2011. do 2014. pridružuje se Euromed III projektu Evropske unije za podršku kinematografiji zemalja Južnog Mediterana. Laura sarađuje sa Cineuropa od 2012. kao koordinator baze podataka evropskih filmova, piše za njegove društvene mreže i redovno piše filmske kritike i izveštaje o industriji. Cineuropa je internet portal koji promoviše evropsku filmsku industriju širom sveta. Zahvaljujući širokoj mreži dopisnika iz cele Evrope Cineuropa je postao vodeći izvor informacija o evropskoj kinematografiji koji svakodnevno pruža aktuelne informacije. Cineuropa je uspela da izgradi vernu i entuzijastičnu publiku, okupljajući ključne predstavnike iz kulture, profesionalce iz filmske industrije i filmofile širom sveta, kao i da razvija inicijative kao što je Cineuropa nagrada.


  ŽIRI MLADIH

  Žiri mladih čine sedam učenica srednjih škola iz Novog Sada: Ana Marija Radosavljević, Bojana Kliska, Divna Stojanov, Ivana Čavić, Rada Šolak, Savina Smederevac i Teodora Slijepčević.
  This time next year we'll be millionaires

 10. Sledeća 3 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Derek Trotter:


 11. #6
  Top poster Derek Trotter avatar
  Datum registracije
  24.12.2012
  Lokacija
  Nelson Mandela House, Peckam
  Postovi
  2.080
  Sviđanja / Nesviđanja
  Zahvali
  2.146
  Pohvaljen 4.153 puta u 1.337 postova
  Moć reputacije
  221
  Filmovi po programskim selekcijama


  Nacionalna klasa / Prva i druga ostvarenja domaćih filmskih autora


  Enklava / Enclave
  Isceljenje / The Healing
  Mali Budo / Little Buddho
  Nebo iznad nas / The Sky Above Us
  Ničije dete / No One`s Child
  Off / Off
  Okean / Ocean
  Otvoreni kavez / Open Cage
  Panama / Panama
  Spomenik Majklu Džeksonu / Monument to Michael Jackson
  Varvari / Barbarians
  Žigosana / Marked


  Fresh Danube Films / Prvi i drugi filmovi autora dunavskog regiona


  Autoportret poslušne kćeri / Autoportretul unei fete cuminti / Self Portrait of a Dutiful Daughter
  Felvidek: između dve zemlje / Felvidék - Horná zem / Felvidek: Caught in Between
  Goli / Naked Island
  Lekcija / The Lesson
  Limbo / Limbo
  Liza, lisica-vila / Liza, a rókatündér / Liza, the Fox-Fairy
  Mali Budo / Little Buddho
  Vidim, vidim / Ich seh Ich seh / Goodnight Mommy


  Up to 10,000 Bucks / Filmovi snimljeni budžetom manjim od 10.000 dolara


  Ana trg / Ana Square
  Cveće zla / Flowers of Evil
  Devojka koja propada / Falling Girl
  Divna budućnost ljubavi moja / Bright Future My Love
  Dobar sused / Good Neighbour
  IT devojka / IT Girl
  Još jedan mesečev pejzaž / Een Ander Maanlandschap / Another Moonscape
  Klackalica / Seesaw
  Ma, nema veze / Oh, it's no big deal
  Marijina epizoda / Maria's Episode
  Neki drugi svet / Better Place Awaits
  Ništa nije za džabe / אי i ארוחות חינם / No Free Lunch
  Noćas mi srce pati / My Soul Hurts Tonight
  Petlja / The Loop
  Planinski trip / Hiking Trip
  Poslednji čin / Vrakanje / The Last Act
  Ringišpil / Merry-Go- Round
  Sama / Alone
  Sjajna afera / Une bonne affaire / A splendid affair
  Strah / Fear / Miedo
  Sve je više stvari koje dolaze / With Many Things To Come
  Turista / Tourist
  U meni / Within
  Veče uz radio (#5. Muzikalni dnevnik) / Evening with radio (#5. Musical diary)
  Zaposleni mrtvaci / The Working Dead
  Đavo u gospođici Džons / Vrag u gospođici Jones / Devil in Miss Jones


  360° / Panoramski prikaz debitantskih hitova iz celog sveta


  A i ružan si / You're Ugly Too
  Dijamantski jezici / Diamond Tongues
  Drhtaj u bespuću / Dap canh giua khong trung / Flapping in the Middle of Nowhere
  Gljive / Los Hongos
  Gub / The Goob
  Kombinat "Nada" / Kombinat Nadezhda / The Hope Factory
  Kratka kožica / Short Skin
  Kreditni limit / Kreditis Limiti / Line of Credit
  Kung Fu Eliot / Kung Fu Elliot
  Mladi pesnik / Un Jeune Poete / A Young Poet
  Omča mladosti / Necktie Youth


  Planet Rock / Najatraktivniji muzički filmovi


  Bjork: biofilija uživo / Björk: Biophilia Live
  Depeche Mode: Alive in Berlin /
  Industrijal muzika za dekonstruisan grad / Industrial Soundtrack For The Urban Decay
  Kurt Kobejn: montaža pakla / Kurt Cobain: Montage of Hack
  Maske / Masks
  Potraga za Felom / Finding Fela
  Pulp: film o životu, smrti i supermaketima / Pulp: a Film About Life, Death & Supermarkets
  U2: Pogled s neba / U2: From the Sky Down
  Ulični svirači / Street Musicians


  Respect to First Films / Prva ostvarenja kultnih reditelja današnjice


  Pasja ljubav / Amores Perros / Love's a Bitch
  Pepi, Lusi, Bom i ostale devojke iz društva / Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón / Pepi, Luci, Bom and Other Girls Like Mom
  Pobesneli Maks / Mad Max
  Pre kiše / Пред дождот / Before Rain
  Suvišan čovek / One Man Up / L'uomo in più


  Planet Rock Music Stage / Koncerti i DJ nastupi na festivalu Cinema City  Baseline: Rasheed & Flip /
  Darkwood Dub /
  Iskaz /
  Jarboli /
  Public Π Live /
  Ragman /
  Stray Dogg /
  Threesome /
  VIS limunada /
  VKSHN /
  Zemlja gruva /
  This time next year we'll be millionaires

 12. Sledeća 3 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Derek Trotter:


 13. #7
  Top poster Derek Trotter avatar
  Datum registracije
  24.12.2012
  Lokacija
  Nelson Mandela House, Peckam
  Postovi
  2.080
  Sviđanja / Nesviđanja
  Zahvali
  2.146
  Pohvaljen 4.153 puta u 1.337 postova
  Moć reputacije
  221
  Satnica  Ponedeljak, 29. jun 2015.

  SKCNS Fabrika Indoor Cinema

  20:00 - Panama / Ljubavni/Triler, Srbija, 2015

  Quarter Indoor Cinema

  20:00 - Pasja ljubav / Drama, triler, Meksiko, 1999

  Amstel Open Air Cinema - Limanski park

  20:00 - Kratka kožica / Komedija, drama, Italija, 2014

  Planet Rock Music Stage & Open Air Cinema

  20:00 - Potraga za Felom / Muzički dokumentarni film, SAD, 2014

  Firchie Think Tank Studio

  22:00 - Tilva Roš / Drama, Srbija, 2010
  Utorak, 30. jun 2015.

  SKCNS Fabrika Indoor Cinema

  15:30 - Kratka kožica / Komedija, drama, Italija, 2014
  17:30 - Potraga za Felom / Muzički dokumentarni film, SAD, 2014
  20:00 - Enklava / Drama, Srbija, Nemačka, 2015
  22:00 - Lekcija / Drama , Bugarska, Grčka, 2014

  Quarter Indoor Cinema

  15:30 - Felvidek: između dve zemlje / Dokumentarni film, Češka Republika | Slovačka, 2014
  18:00 - Marijina epizoda / Igrani film, Srbija, 2014
  18:00 - Ringišpil / Dokumentarni film, Srbija, Švajcarska, Portugalija, 2015
  18:00 - Ana trg / Dokumentarni film, Hrvatska, 2015
  18:00 - Ma, nema veze / Eksperimentalni film, Hrvatska, Srbija, 2015
  18:00 - Sama / Igrani film, Srbija, 2014
  18:00 - Sjajna afera / Igrani film, Francuska, 2014
  20:00 - Dijamantski jezici / Drama/Komedija, Kanada, 2015
  22:00 - Žigosana / Melodrama, Srbija, 2015

  Amstel Open Air Cinema - Limanski park

  20:45 - Gub / Drama, Velika Britanija, 2014
  22:45 - Kurt Kobejn: montaža pakla / Muzički dokumentarni film, SAD, 2015

  Planet Rock Music Stage & Open Air Cinema

  21:00 - Pulp: film o životu, smrti i supermaketima / Muzički dokumentarni film, Velika Britanija, 2014
  Sreda, 1. jul 2015.

  SKCNS Fabrika Indoor Cinema

  15:30 - Lekcija / Drama , Bugarska, Grčka, 2014
  18:00 - Gub / Drama, Velika Britanija, 2014
  20:00 - Autoportret poslušne kćeri / Drama, Rumunija, 2014
  22:00 - Limbo / Drama, Nemačka, Danska, 2014

  Quarter Indoor Cinema

  15:30 - Enklava / Drama, Srbija, Nemačka, 2015
  18:00 - Ništa nije za džabe / Igrani film, Izrael, 2014
  18:00 - Još jedan mesečev pejzaž / Igrani film, Belgija, 2014
  18:00 - Dobar sused / Igrani film, Srbija, 2015
  18:00 - Klackalica / Animirani film, Srbija, 2015
  18:00 - Neki drugi svet / Igrani film, Srbija, 2014
  18:00 - IT devojka / Igrani film, Španija, 2014
  20:00 - Isceljenje / Drama, Srbija, 2014
  22:00 - Suvišan čovek / Komedija | Drama, Italija, 2001

  Amstel Open Air Cinema - Limanski park

  20:45 - Ničije dete / Drama, Srbija, 2014
  23:00 - Vidim, vidim / Psiho-triler, horor, Austrija, 2014

  Firchie Think Tank Studio

  22:00- Klip / Drama , Srbija , 2012

  SKCNS Brod Teatar

  21:00 - Enklava / Drama, Srbija, Nemačka, 2015
  23:30 - Marijina epizoda / Igrani film, Srbija, 2014
  23:30 - Ma, nema veze / Eksperimentalni film, Hrvatska, Srbija, 2015
  23:30 - Ringišpil / Dokumentarni film, Srbija, Švajcarska, Portugalija, 2015
  23:30 - Sama / Igrani film, Srbija, 2014
  23:30 - Ana trg / Dokumentarni film, Hrvatska, 2015
  23:30 - Sjajna afera / Igrani film, Francuska, 2014
  Cetvrtak, 2. jul 2015.

  SKCNS Fabrika Indoor Cinema

  15:30 - Limbo / Drama, Nemačka, Danska, 2014
  18:00 - Isceljenje / Drama, Srbija, 2014
  20:00 - Varvari / Tinejdžerska drama , Srbija, 2014
  22:00 - Okean / Film esej, Srbija, 2014

  Quarter Indoor Cinema

  15:30 - Autoportret poslušne kćeri / Drama, Rumunija, 2014
  18:00 - Noćas mi srce pati / Igrani film, Srbija, 2014
  18:00 - Poslednji čin / Igrani film, Makedonija, 2014
  18:00 - U meni / Animacija, Portugalija, Mađarska, 2015
  18:00 - Sve je više stvari koje dolaze / Igrani film, Srbija, 2014
  18:00 - Đavo u gospođici Džons / Igrani film, Hrvatska, 2014
  20:00 - Felvidek: između dve zemlje / Dokumentarni film, Češka Republika | Slovačka, 2014
  22:00 - Vidim, vidim / Psiho-triler, horor, Austrija, 2014


  Amstel Open Air Cinema - Limanski park

  20:45 - Gljive / Drama, Kolumbija, 2014
  23:00 - A i ružan si / Komedija, Irska, 2014


  Planet Rock Music Stage & Open Air Cinema

  21:00 - Maske / Dokumentarni film, Srbija, 2015

  Firchie Think Tank Studio

  22:00 - Žigosana / Melodrama, Srbija, 2015

  SKCNS Brod Teatar

  21:00 - Isceljenje / Drama, Srbija, 2014
  23:30 - Ništa nije za džabe / Igrani film, Izrael, 2014
  23:30 - Klackalica / Animirani film, Srbija, 2015
  23:30 - Još jedan mesečev pejzaž / Igrani film, Belgija, 2014
  23:30 - Neki drugi svet / Igrani film, Srbija, 2014
  23:30 - Dobar sused / Igrani film, Srbija, 2015
  23:30 - IT devojka / Igrani film, Španija, 2014
  Petak, 3. jul 2015.

  SKCNS Fabrika Indoor Cinema

  15:30 - Ničije dete / Drama, Srbija, 2014
  18:00 - A i ružan si / Komedija, Irska, 2014
  20:00 - Goli / Dokumentarni film, Hrvatska, 2014
  22:00 - Mladi pesnik / Drama, Francuska, 2014

  Quarter Indoor Cinema

  15:30 - Okean / Film esej, Srbija, 2014
  18:00 - Devojka koja propada / Igrani film, Srbija, 2014
  18:00 - Cveće zla / Eksperimentalni film, Srbija, 2014
  18:00 - Zaposleni mrtvaci / Igrani film, Španija, 2014
  18:00 - Planinski trip / Igrani film, Poljska, 2015
  18:00 - Divna budućnost ljubavi moja / Igrani film, Srbija, 2014
  20:00 - Kung Fu Eliot / Dokumentarni film, Kanada, 2014
  22:00 - Pepi, Lusi, Bom i ostale devojke iz društva / Komedija, Španija, 1980

  Amstel Open Air Cinema - Limanski park

  20:45 - Mali Budo / Crna komedija, Srbija, 2014
  20:45 - Mali Budo / Crna komedija, Srbija, 2014
  23:00 - Omča mladosti / Drama, Holandija, Južnoafrička Republika, 2015

  Firchie Think Tank Studio

  22:00 - Maske / Dokumentarni film, Srbija, 2015

  SKCNS Brod Teatar

  21:00 - Varvari / Tinejdžerska drama , Srbija, 2014
  23:30 - Noćas mi srce pati / Igrani film, Srbija, 2014
  23:30 - U meni / Animacija, Portugalija, Mađarska, 2015
  23:30 - Veče uz radio (#5. Muzikalni dnevnik) / Eksperimentalni, Srbija, 2014-2015
  23:30 - Sve je više stvari koje dolaze / Igrani film, Srbija, 2014
  23:30 - Poslednji čin / Igrani film, Makedonija, 2014
  23:30 - Đavo u gospođici Džons / Igrani film, Hrvatska, 2014
  Subota, 4. jul 2015.

  SKCNS Fabrika Indoor Cinema

  15:30 - Mladi pesnik / Drama, Francuska, 2014
  18:00 - Goli / Dokumentarni film, Hrvatska, 2014
  20:00 - Spomenik Majklu Džeksonu / Crna komedija, Srbija, Nemačka, Makedonija, Hrvatska, 2014

  Quarter Indoor Cinema

  15:30 - Dijamantski jezici / Drama/Komedija, Kanada, 2015
  18:00 - Turista / Igrani film, Bosna, 2014
  18:00 - Strah / Igrani film, Španija, 2014
  18:00 - Petlja / Igrani film, Srbija, 2014/2015
  20:00 - Off / Drama, triler, Srbija, 2015
  22:00 - Otvoreni kavez / Drama, Nemačka, Srbija, 2015

  Amstel Open Air Cinema - Limanski park

  20:45 - Liza, lisica-vila / Crna komedija, romansa, Mađarska, 2014
  23:00 - Pobesneli Maks / Akcija, avantura, Australija, 1979


  SKCNS Brod Teatar

  21:00 - Okean / Film esej, Srbija, 2014
  23:30 - Devojka koja propada / Igrani film, Srbija, 2014
  23:30 - Planinski trip / Igrani film, Poljska, 2015
  23:30 - Cveće zla / Eksperimentalni film, Srbija, 2014
  23:30 - Divna budućnost ljubavi moja / Igrani film, Srbija, 2014
  23:30 - Zaposleni mrtvaci / Igrani film, Španija, 2014
  Nedelja, 5. jul 2015.

  SKCNS Fabrika Indoor Cinema

  15:30 - Liza, lisica-vila / Crna komedija, romansa, Mađarska, 2014
  18:00 - Kreditni limit / Drama, Gruzija, Francuska, Nemačka, 2014
  20:00 - Nebo iznad nas / Drama, Holandija, Belgija, Srbija, Grčka, 2015
  22:00 - Kombinat "Nada" / Drama, Rusija, 2014


  Quarter Indoor Cinema

  15:30 - Omča mladosti / Drama, Holandija, Južnoafrička Republika, 2015
  18:00 - Mali Budo / Crna komedija, Srbija, 2014
  20:00 - Drhtaj u bespuću / Drama, Vijetnam, Francuska, Norveška, Nemačka, 2014
  22:00 - Pulp: film o životu, smrti i supermaketima / Muzički dokumentarni film, Velika Britanija, 2014


  Amstel Open Air Cinema - Limanski park


  20:45 - Pre kiše / Drama, Velika Britanija, Francuska, Makedonija, 1994
  23:00 - Kung Fu Eliot / Dokumentarni film, Kanada, 2014


  Planet Rock Music Stage & Open Air Cinema


  21:00 - U2: Pogled s neba / Muzički dokumentarac, SAD, Velika Britanija, 2011
  00:00 - VIS limunada


  Planet Rock Music Stage
  01:00 - VKSHN


  Firchie Think Tank Studio


  22:00 - Depeche Mode: Alive in Berlin / Dokumentarni, muzički film, Velika Britanija, 2014

  SKCNS Brod Teatar

  21:00 - Otvoreni kavez / Drama, Nemačka, Srbija, 2015
  23:30 - Turista / Igrani film, Bosna, 2014
  23:30 - Strah / Igrani film, Španija, 2014
  23:30 - Petlja / Igrani film, Srbija, 2014/2015
  This time next year we'll be millionaires

 14. Sledeća 3 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Derek Trotter:Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

 • Vi možete postavljati nove teme
 • Vi možete postavljati odgovore
 • Vi ne možete postavljati priloge
 • Vi možete menjati vaše poruke
 •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 06:56.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2020 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1