Svet filma (Synopsis & Filmografija)
Morning Glory (2010)

Po jutru se dan poznaje

IMDb

Pročitaj opis i ostavi komentarOpis:

Komičan pogled na svet televizije u živo u kojem pratimo očajnu producenticu informativnog programa koja pokušava smiriti sukob voditeljice i njezina nespretnog, ali legendarnog kolege, kako bi spasila njihovu jutarnju emisiju.

Nakon otkaza u redakciji vesti, radišna televizijska producentica Beki Fuler (Rachel McAdams) oseća da joj je karijera u škripcu baš kao i njezin ljubavni život. Iznenadno se zaposli u emisiji "Daybreak" (najlošijoj jutarnjoj informativnoj emisiji u zemlji) i odluči je osvežiti tako što će dovesti legendarnog voditelja Mikea Pomeroja (Harrison Ford). Nažalost, Pomeroj ne želi prenositi televizijske priloge koji se bave tračevima o slavnima, vremenu, modi i zanatima, a kamoli raditi sa voditeljicom Kolen Pek (Diane Keaton), bivšom kraljicom lepote i dugogodišnjom ličnosti jutarnjih emisija kojoj savršeno odgovara prenositi jutarnje "vesti".

I dok Bekina ljubavna situacija sa kolegom Adamom Benetom (Patrick Wilson) cvate, sukob Mikea i Kolen eskalira, prvo iza, a onda i pred kamerama te se Beki mora brzo organizirati kako bi spasila svoj ljubavni život, reputaciju, posao i u konačnici samu emisiju.

Izvor: fastserbia.comŽanr: Comedy, Drama, Romance

Režija: Roger Michell

Glavne uloge: Rachel McAdams, Harrison Ford, Diane Keaton

Prevod:preuzmi