Svet filma (Synopsis & Filmografija)
Dennis the Menace Strikes Again! (1998)

Denis napast 2

IMDb

Pročitaj opis i ostavi komentarOpis:

Dan je dobro počeo. G Vilsonu je rođendan i pogodite ko se pojavi nepozvan! Denis.

Nakon što dobije tortu u lice i padne niz stepenice, g. Vilson poželi da Denis ima nekog drugog starca kojeg bi gnjavio. Njegove su molitve uslišene kad se pojavi Denisov deda i objavi da će se useliti. Opet je sve u najboljem redu, sve dok g. Vilson ne shvati da stari i da je deda u svemu bolji od njega. Jednoga dana u lunaparku, g. Vilson upozna profesora i njegovog pomoćnika Silvestera koji tvrde da su stručnjaci u pomlađivanju ljudi… za određenu cenu, svakako.

To je prevara, ali g. Vilson je previše naivan da bi to shvatio. Prvih nekoliko pokušaja pomlađivanja g. Vilsona propadne zahvaljujući Denisu. G. Vilson pokuša biti bolji od dede kad ode sa njima na bazen, ali to mu ne pođe za rukom.

Mali Denis je taj koji razotkrije prevarante kad Vilson odluči da proda kuću, a profesor i Silvester pojave se prerušeni u vodoinstalatere, električare, agente za nekretnine, deratizatore i šta sve ne i naprave velike rupe u kući g. Vilsona, a da njegov bankovni račun i ne spominjemo. Ali Denis pohrli u spas i svi su sretni. Posle toga, deda u kamperu odvede Denisa do Grand Kanjona. Greška: kamper parkira preblizu kanjona, a točkove blokira kamenom koji Denis pokupi za svoju kolekciju...

Izvor: fastserbia.comŽanr: Family, Comedy

Režija: Charles T. Kanganis

Glavne uloge: Don Rickles, George Kennedy, Justin Cooper

Prevod:preuzmi