Svet filma (Synopsis & Filmografija)
Jaws: The Revenge (1987)

Ajkula 4: Osveta

IMDb

Pročitaj opis i ostavi komentarOpis:

Ellen Brody (Lorraine Gary) još uvek živi u ostrvskom gradiću Amity, a njeni sinovi Sean (Mitchell Anderson) i Michael (Lance Guest) više ne rade u Morskom svetu. Ranije je Ellenin suprug Martin preminuo od srčanog udara koji je izazvao strah od morskih pasa.

Sean je sada zamenik načelnika policije u Amityju. Jedne noći, u vreme božićnih praznika, Seana pozovu da dođe do bove, a kada se Sean pojavi, ubije ga velika bela ajkula. Kad za to čuje Michael, koji studira biologiju mora, poseti gradić sa svojom suprugom Carlom ( Karen Young) i 5-ogodišnjom ćerkomTheom. Ellen želi da pobegne iz Amityja i odluči da provede Božić s Michaelom, Carlom i Theom u njihovoj kući na Bahamima.

U avionu Ellen upoznaje pilota Hoagieja Newcombea (Michael Caine) koji joj se počne nabacivati. Michaelov prijatelj s fakulteta živi u kući do Michaela. Njih dvojica odu na plovidbu, kad ih napadne ista ajkula koja je ubila Seana. Michael i Jake pokušaju da je označe kako bi je mogli pratiti. Potom Thea i njene prijateljice odu na vožnju bananom , a napadne ih ista ta ajkula, koja ubije jednu ženu. Thea je u šoku, ali čini se da će biti dobro. Carla je ljuta na Michaela što joj nije rekao da je u njihovoj blizini velika bela ajkula. Michael i Jake nisu je spomenuli jer nisu hteli da uzrujaju Ellen i pokvare joj posetu. Ellen veruje da morski pas prati njenu porodicu i da je hteo da ubije Theu, a ne drugu ženu. Ellen odluči da potražiti morskog psa i ubije ga.

Izvor: fastserbia.comŽanr: Adventure, Horror, Thriller

Režija: Joseph Sargent

Glavne uloge: Lorraine Gary, Lance Guest, Mario Van Peebles

Prevod:preuzmi