Svet filma (Synopsis & Filmografija)
Barbie in the 12 Dancing Princesses (2006)

Barbi i 12 rasplesanih princeza

IMDb

Pročitaj opis i ostavi komentarOpis:

"Barbi i 12 rasplesanih princeza" je predivan animirani film namenjen pre svega našim najmlađim gledateljkama kojima popularna lutka Barbi još uvek predstavlja jednu od omiljenih igračaka. Kao i ostali filmovi ovog serijala, "Barbi i 12 rasplesanih princeza" obiluje zabavom, plesom i prijateljstvom te odlično nacrtanim interijerima i eksterijerima, ali film takođe nudi nezaobilaznu lekciju o važnosti međusobne porodične pomoći i brige...

U predivnom animiranom filmu "Barbi i 12 rasplesanih princeza", Barbi će se plešući uvući u vaše srce kroz zabavne i očaravajuće nove pustolovine! Pridružite se Barbi u ulozi prelepe princeze Ženeviv koja sa svojih jedanaest rasplesanih sestara princeza otkrije tajni ulaz u neverovatan, čaroban svet u kom se ostvaruju sve želje!

Sestre se tamo mnogo bolje zabavljaju, nego što je to moguće pod budnim okom vojvotkinje Rovene, koja je od njihovog oca dobila zadatak da ih učini damama.No, kada njihov otac kralj Rendolf umalo izgubi svoju kraljevinu, princeza Ženeviv i njene sestre moraju zajedničkim snagama da spasu situaciju i svog oca. Naučiće da je snaga porodičnog zajedništva jača od svih nevolja.

Izvor: fastserbia.comŽanr: Animation, Family

Režija: Greg Richardson

Glavne uloge: Kelly Sheridan, Catherine O'Hara, Nicole Oliver

Prevod:preuzmi