Svet filma (Synopsis & Filmografija)
The Guilty (2013)

Krivci

IMDb

Pročitaj opis i ostavi komentarOpis:

Ljeto je 2008. godine. Claire i Daniel Reid zabavljaju se u opuštenoj i ugodnoj atmosferi roštilja na kojem se jednom godišnje okupljaju svi iz susjedstva, okruženi članovima obitelji i prijateljima. Usred sveg tog meteža i buke njihov se sin Callum bezbrižno igra. No s prvim mrakom, alkohol se počinje ispijati u većim količinama, strasti se uzburkaju i jedan neugodan, nasilan incident u trenu pokvari ugodno raspoloženje. Nekoliko sati nakon roštilja Callum nestaje i sve se stubokom mijenja.

Pet godina poslije, u četvrti Arcadian Gardens više ništa nije kao prije. Životi su uništeni, a rane su čak i nakon toliko godina još uvijek svježe i duboke. Uoči petogodišnjice njegova nestanka pronađu Callumovo tijelo, zakopano svega nekoliko metara od njegova kućnog praga i noćna mora ponovno počinje.

Viša inspektorica Maggie Brand iznova otvara istragu. Kad je Callum nestao bila je trudna, a iscrpljujuće jutarnje mučnine prisilile su je da se povuče iz prvotne istrage. Njezin sin, Sam, rodio se svega nekoliko mjeseci nakon Callumovog nestanka.

Tjerana opsesivnom željom, Maggie će poduzeti sve u svojoj moći da otkrije što se zapravo dogodilo Callumu i pritom zamalo ugroziti vlastiti obiteljski život.

Izvor: fastserbia.comŽanr: Drama, Mystery

Režija: Edward Bazalgette

Glavne uloge: Darren Boyd, Tamsin Greig, Katherine Kelly

Prevod:preuzmi