Svet filma (Synopsis & Filmografija)
K-Ville (2007– )

Grad uragana

IMDb

Pročitaj opis i ostavi komentarOpis:

Od scenarista i producenta Jonathana Liscoa ("Newyorški plavci", "Glavni grad") dolazi nam policijska drama koja je snimana na autentičnim lokacijama uraganom uništenog grada New Orleansa. Dvije godine nakon katastrofalnog uragana Katrina, dijelovi grada još su uvijek u kaosu s neprestanim izljevima nasilničkog ponašanja. Jedina nada stanovnicima su preostali policajci koji svoje zadatke moraju izvršavati u nedostatku osnovnih sredstava i uvjeta. Bez obzira na to, oni na terenu pokazuju iznimnu hrabrost i strast ne bi li povratili red i mir u svoj uništeni grad.

Marlin Boulet (Anthony Anderson) je drski i nagli policijski veteran koji ne zazire od suočavanja s kriminalcima i nasilnicima. Član je specijalne jedinice koja je u stalnoj potrazi za najtraženijim i najopasnijim kriminalcima. Čak i kada ga je partner ostavio za vrijeme uragana, Boulet nije napustio svoj položaj, već je danima spašavao ljude i održavao red. Dvije godine poslije, u vrijeme u kojem se serija odvija, još uvijek je nepopustljivi policajac koji će ponekad prekršiti pravila da bi slomio najokorjelije zločince. Ulozi su po pravilu uvijek visoki, a mir u gradu je još uvijek previše krhak da bi se poštivala pravila službe. Bouletov novi partner je Trevor Cobb (Cole Hauser) koji je prije policijskog posla služio vojsku u Afganistanu. On je predan i žestok policajac, koji skriva mračnu tajnu. Došao je u New Orleans u potrazi za iskupljenjem, ali će shvatiti da bi to mogao biti opasan posao. Oni koji pogledaju seriju saznat će hoće li mu Boulet ukazati svoje povjerenje i hoće li njegova prošlost ugroziti obojicu u teškom i zahtjevnom poslu na ulicama nemirnog grada.

Ostatak ekipe čine mudri i nesalomljivi policajci poput Jeffa "Glue Boy" Goodena (Blake Shields), koji je ujedno komični lik, zatim kao stijena čvrsta policajka Ginger "Love Tap" LeBeau (Tawny Cypress), jedina žena u jedinici i kapetan James Embry (John Carroll Lynch), čija je zadaća da drži na okupu ovu tešku i zahtjevnu ekipu, istovremeno pokazujući žilavost i humor.

Izvor: fastserbia.comŽanr: Action, Crime, Drama

Režija: Steven DePaul, Kevin Dowling, Félix Enríquez Alcalá

Glavne uloge: Anthony Anderson, Cole Hauser, Blake Shields

Prevod:preuzmi