Svet filma (Synopsis & Filmografija)
The Secret (2006)

Tajna

IMDb

Pročitaj opis i ostavi komentarOpis:

Film snimljen po bestseleru Rhonde Byrne - Tajna

Većina ljudi neretko, posmatrajući svoje okruženje i bliske im uspešne ljude, pogledom u nebo traži odgovore za svoje dileme i neuspehe. Često omalovažavamo tuđi trud, izjednačavajući ga sa pukom srećom, odnosno, spletom okolnosti. Želimo da budemo kao neko ko je na prvi pogled uspešan i materijalno bezbrižan. Na svako pitanje koje postavimo, ne moramo nužno čekati odgovore drugih, jer sam odgovor leži duboko u nama samima.

Kako pronaći ključ kojim se otvaraju ona vrata koja su nam trenutno olovna i teška, ne mogu vam ja odgonetnuti, pošto svaki živi čovek ima svoj ključ. Ipak, danas govorimo o filmu „Tajna“ koji je uspeo mnogim ljudima da ukaže gde je mesto na kome se nalazi njihov jedinstveni ključ.

Radnja film kod svakog gledaoca podstiče različito shvatanje pouke i ponaosob zahteva da svako u svojoj glavi stvori jedinstveni mozaik. Iako na prvi pogled, po mišljenju određenog broja filmskih kritičara, ovaj dokumentarac ne garantuje obećano otkrivanje tajne, itekako podstiče na kvalitetno preispitivanje i uvek potrebni dijalog sa sopstvenim umom.

Misli ne poznaju granice – Tajna je u nama

Kroz primere iz života uspešnih ljudi, upoznaćete se sa tajnom. Ukoliko se svakoga dana pridržavamo ponuđenog nam rešenja možda pronađemo i svoj ključ. Krenimo dan sa hvala. Ne govorimo da nešto nemamo već da smo zadovoljni time što imamo. Voilimo i cenimo prvenstveno sebe.

Deljenjem ove tajne podstaknimo da svaki čovek zaviri u svoju dušu i u njoj potraži odgovor.

izvor: fastserbia.comŽanr: Documentary

Režiser: Drew Heriot

Glavne uloge: Bob Proctor, Joe Vitale, John Assaraf

Prevod: preuzmi