Svet filma (Synopsis & Filmografija)
Step Up (2006)

Uhvati ritam

IMDb

Procitaj opis i ostavi komentarOpis:

U romantičnoj priči o savršenom plesačkom paru najviše će uživati mlađa publika koja voli ples i moderne glazbene bitove. No osim sjajno izvedenih i koreografiranih plesačkih scena, "Step up" će ponuditi i šaljive trenutke, pa čak i one dramske, stoga ne treba čuditi da su i stariji gledaoci dobro prihvatili ovaj film te mu pomogli da postigne veliki uspeh na kino blagajnama.

Buntovnik i ulični plesač Tajler Gage (Čaning Tatum) živi sa svojim udomiteljima u afro-američkom radničkom kvartu u Baltimoru. Njegovi najbolji prijatelji su Mak Karter (Damaine Radklif) i Skini Karter (De'Šavn Vašington). Život Tajlera i njegovih prijatelja sastoji se od odlazaka na tulume i krađe automobila. Nakon što su izbačeni sa jednog tuluma, prijatelji se odluče zabaviti na drugačiji način pa provale u umetničku školu Mariland i unište pozornicu. Tajler je uhvaćen i osuđen na 200 sati dobrotvornog rada u istoj školi koju je vandalizirao, a direktorica Gordon (Rejčel Grifits) naredi mu da zajedno sa domarom očisti školu. Jedno popodne, plesačica Nora Klark (Džena Devan) ugleda Tajlera kako pleše na školskom parkiralištu, a on joj ponudi pomoć pri koreografiji jer se njezin partner Andrev ozlijedio.

U plesačkim ulogama briljiraju Čaning Tatum i Džena Devan pokazujući sav svoj plesački talent. Ako vam se svidio "Save the last dance", ne smijete propustiti "Uhvati ritam"!

Izvor: fastserbia.comŽanr: Crime, Drama, Music

Režiser: Anne Fletcher

Glavne uloge: Channing Tatum, Jenna Dewan Tatum, Damaine Radcliff

Prevod: preuzmi