Svet filma (Synopsis & Filmografija)
Rush Hour 3 (2007)

Gas do daske 3

IMDb

Pročitaj opis i ostavi komentarOpis:

Kada kineski negativac pobegne u Pariz, postoji samo jedan kulturno disfunkcionalni policijski duo koji ga može uhvatiti. Spremni da naprave nered u gradu svetla kako bi uhvatili negativca, glavni inspektor Li i detektiv Karter se umesto toga se nađu usred eksplozivnog rata između francuske policije, kineske Trijade i dve prelepe zavodnice!

U samom srcu Pariza nalazi se smrtonosna tajna. Na drugoj polovini sveta, u Los Anđelesu, biznismen Han sprema se da je razotkrije. U ruke su mu došli eksplozivni novi dokazi o delovanju trijada - najmoćnije i najzloglasnije zločinačke organizacije na svetu. Biznismen je saznao identitet vođe velikoga zločinačkog kruga i sprema se da ga razotkrije Svetskom sudu za zločince, ali tad je ubijen.

Trijade neće prezati ni od čega kako bi njihove tajne ostale skrivene i postoji samo jedna mogućnost da ih se zaustavi. Losanđeleski detektiv Karter i kineski inspektor Li se vraćaju se u akciju gde ne pripadaju. Neobični duo odlazi u Grad Svetlosti da zaustave globalnu zločinačku misiju i spasu život stare drugarice, sad već odrasle ćerke biznismena Hana, Su Jang.

Izvor: prva.rsŽanr: Action, Comedy, Crime

Režija: Brett Ratner

Glavne uloge: Jackie Chan, Chris Tucker, Max von Sydow

Prevod:preuzmi