Svet filma (Synopsis & Filmografija)
Jason Lives: Friday the 13th Part VI / Aladdin Sane (1986)

Petak trinaesti 6: Džejson živi

IMDb

Procitaj opis i ostavi komentarOpis:

Nakon što je otpušten iz psihijatrijske bolnice u kojoj je proveo polovinu svog života, Tomi Džarvis želi lično da se uveri da je Džejson i dalje u svom grobu, mrtav, kako bi konačno mogao da nađe mir, te u društvu svog prijatelja Alena Houza odlazi do Džejsonovog groba. Međutim, iako je to bilo poslednje što je želeo, Tomi oživljava Džejsona tako što ga iskopa iz groba, isprobada mu leš gvozdenom šipkom, a potom grom udari u nju i pokrene neazaustavljivo zlo.

Džejson ubija Houza, a Tomi uspeva da pobegne sa groblja i stiže do lokalne policijske stanice, ali mu lokalni šerif Majk Garis ne veruje, jer zna kroz šta je Tomi sve prošao. Šerif i njegov zamenik Rik Kolon stavljaju Tomija u pritvor, a nakon što primeti da se njegova ćerka Megan na prvi pogled zaljubila u Tomija, šerif odlučuje da ga trajno protera iz okruga, koji je sada preimenovan u Forest Grin.

Džejson se vraća u dečji kamp koji je ponovo otvoren, a Tomi mora da nađe načina da zaštiti decu u kampu i ubije Džejsona. Jedina osoba koja mu pruža pomoć je Megan, koja sa svojim prijateljima vodi računa o deci u kampu.

Izvor: fastserbia.comŽanr: Horror, Thriller

Režiser Tom McLoughlin

Glavne uloge: Thom Mathews, Jennifer Cooke, David Kagen

Prevod:preuzmi