Svet filma (Synopsis & Filmografija)
Unsafe Sex in the City / Nebezbedni seks u gradu (2012)

Небезбедни секс у граду

IMDb

Прочитај опис и остави коментарОпис филма:
„Небезбедни секс у граду“, Би-Би-Сијев четвороделни, крадомице снимани документарац о манчестерској неодговорној младежи био је и неодољив за гледање и шокантан. Као што кажу, за овакав филм се не пише сценарио, а сигурно је да га не бисте гледали уз вечеру. Процењује се да у Уједињеном Краљевству више од 22.000 људи живи са вирусом ХИВ-а, а много више њих са разноразним облицима полно преносивих болести. Сваке недеље се дијагностикује преко 6000 нових обољења те врсте и тај број је у даљем порасту.

Прва прича односи се на Кевина, двадесетдвогодишњег радника обезбеђења, који није користио кондом током везе за једну ноћ, па је зарадио гадан случај гонореје (коју има преко 20.000 људи у УК), што сада мора да објасни и девојци са којом је био на брзака, и својој дугогодишњој девојци. Како јој рећи да си био неверан и пренео јој трипер?
Особље манчестерског центра за сексуално здравље пружа му третман, пошто после преконоћне везе, која му је оставила и мало више од осмеха на лицу, мора да се позабави одређеним питањима.
Такође, у овом делу Седамнаестогодишња Кортни шокира своју мајку језивим исповестима о односима које је без заштите упражњавала у парку, а женскарош Џо открива да ли ће га шарање увалити у сос.

У другом делу, Лојд, двадесетогодишња звезда геј-порнића, добија двоструку дозу лоших вести са клинике; тридесетједногодишњу Хајди ужаснула је чињеница да остала бесплодна због хламидије коју је зарадила као тинејџерка; цимери, Мартин и Мариса, не могу да се сложе ко је од њих двоје одговоран за појаву шуге у кући.

У трећем делу, Џон долази на клинику, надајући се да му и запањујући четврти пут неће бити дијагностикована хламидија; особље клинике пружа здравствену негу затвореницима у манчестерском затвору строгог режима; двадесетшестогодишњи Бен, студент, покушава да убеди девојку да скине забрану на секс, доказујући јој да је још увек „чист“.

У четвртом делу, двадесетогодишњи Гари на тежи начин сазнаје да се кондомима не спречавају само полно преносиве болести. Јасмина, предоперативни трансексуалац, нада се да му/јој високоризичне сексуалне авантуре неће угрозити операцију којом жели да промени живот.

Извор: Docuwiki
Жанр: documentary

Улоге: Kieran O'Brien, Jasmine Goode

Продукција: BBC

Превод:НЕМА ТРЕНУТНО