Svet filma (Synopsis & Filmografija)
Blue Mountain State (2010– )

Blue Mountain State

IMDb

Pročitaj opis i ostavi komentarOpis Filma:

Na Blue Mountain State univerzitetu sve se vrti oko fudbala. Ali, ako ste novajlija u timu koji učestvuje u nacionalnim šampionatu, život je i mnogo više od toga - tu su i devojke, žurke, maltretiranje i izazovi, i, naravno - časovi u školi.
"Blue Mountain State sadrži četiri ključna elementa za "biti momak" - ragbi, žurke, devojke i maltretiranja i izazove." - kaže Kevin Kay, predsednik Spike TV, producentske kuće koja stoji iza ove serije. "Bili smo oduševljeni što smo imali prilike da radimo sa producentom Brianom Robbinsom i kompanijama Varsity Pictures i Lionsgate na ovoj bezobraznoj komediji, koja kombinuje ragbi sa koledža sa estetikom čuvenog ragbi filma "Animal House". Mislimo da je ovo savršena stvar za mladu mušku publiku koju okuplja Spike TV". Kevin Beggs, jedan od predsednika firme Lionsgate, kaže: "Uzbudljivo je da nastavljamo saradnju sa Spike TV, ljudima koji cene program koji ne ide "na sigurno". Sa sjajnim kreativnim timom iza Blue Mountain State dobijamo show koji se ne služi nikakvim trikovima - jednostavno je zabavan."
Blue Mountain State prati trojicu novajlija koji dolaze u prestonicu koledž ragbija - univerzitet Blue Mountain State. Bivši ragbista iz nacionalne lige i glumac-veteran Ed Marinaro (poznat iz “Monk”, “8 Simple Rules” i “Hill St. Blues”) igra ulogu trenera. Karaktera po imenu "Alex" igra mladi glumac Darin Brooks (“Big Bounce”) - Alex je zadovoljan sa mestom na klupi za rezervne igrače, i uživa na žurkama sa drugarom po imenu "Sammy", kojeg igra Romano. Sammy jednostavno želi da bude školska maskota. Međutim, tu je i ambiciozni "Craig", kojeg igra Sam Jones III (“Glory Road”). Craig već dolazi u koledž kao vrhunski školski ragbista i budući profesionalac Nacionalne lige, i njegov život je već u rukama devojke koja za njega ima velike planove. Devojku po imenu "Denise" igra Gabrielle Dennis (“My Name is Earl”). Njih trojica moraju da se brzo adaptiraju na život u koledžu i da se snađu sa ragbijem, devojkama, časovima i neprestanim maltretiranjem i izazivanjem od strane svog novog okruženja. U seriji se takođe pojavljuje i karakter po imenu "Thad", kojeg igra Alan Ritchson (“Smallville”). Thad je stariji član ragbi tima, a njegov specijalitet je upravo - maltretiranje i izazivanje novajlija...

izvor: prijevodi-online.orgŽanr: Comedy | Sport

Režiseri: Eric Falconer, Chris Romano

Glavne uloge: Darin Brooks, Alan Ritchson, Chris Romano

Prevod: preuzmi