Svet filma (Synopsis & Filmografija)
Junaci naseg doba (2019– )

Junaci našeg doba

IMDb

Pročitaj opis i ostavi komentarOpis filma:

Izvesni Miroslav Čičanović zvani ''Čičko'' glava je jedne porodice. Oženio se Majom na četvrtoj godini studija sa kojom je dobio dvoje dece, ćerku i sina. Nakon studentskih dana izgubio je samopouzdanje u svetu za koji se nije pripremao. Ne uživa veliki ugled kod svoje dece, a još manje kod supruge. Svi oni žive u stanu njegovog oca Arsenija, profesora matematike u penziji. Čoveku kao što je Čičko, koji ne imponuje, ni stavom, ni sposobnošću da živi zdrav život se ukazuje velika šansa. To će biti njegova prilika ili propast…

Serija se fokusira na dve porodice. Jedna je naizgled formirana, stabilna i obična, a druga nedovršena. Njihove sudbine će se povezati zahvaljujući mladim generacijama.

Junaci našeg doba je srpska televizijska serija iz 2019. u produkciji RTS-a, Košutnjak filma i Telekoma Srbije. Snimanje serije je počelo u maju iste godine. Iako je prvobitno planirano 20 epizoda, reditelj Mihailo Vukobratović izjavio je da postoji mogućnost snimanja druge sezone. Autor serije je Siniša Pavić, a producent Zoran Janković.

Izvor: wikipediaŽanr: Comedy

Režija: Ivan Stefanovic, Mihailo Vukobratovic

Glavne uloge: Igor Djordjevic, Mina Lazarevic, Branko Cvejic