NOTICE Trenutno posmatrate globalnu temu. Možda više niste u kategoriji foruma koji pretražujete.

Rezultati 1 do 1 od 1


 1. #1
  Admin sajta Administrator avatar
  Datum registracije
  06.09.2014
  Lokacija
  Naš forum
  Postovi
  0
  Sviđanja / Nesviđanja
  Zahvali
  2.145
  Pohvaljen 3.363 puta u 254 postova
  Moć reputacije
  10

  ⇒ Pravilnik FastSerbia v2 Foruma ⇐  Opšta pravila  FastSerbia v2 Forum ima funkciju pretraživača linkova. Naš sistem isključivo indeksira linkove ka hosterima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.

  Na ovaj sajt je moguće uneti isključivo sadržaj tekstualnog tipa, pa se mi stoga, kao i bilo koji drugi pretraživač, ne bavimo pitanjem sadržaja tuđih sajtova. Sva pitanja vezana za sadržaj tih sajtova morate postaviti direktno njima, jer mi ni sa jednima od njih nemamo kontakt i saradnju.

  FastSerbia v2 Forum nije odgovoran za tekstove koje unose njeni članovi. Ukoliko imate primedbe na sadržaj određene poruke ili saznanje da određeni sadržaj krši neki zakon Republike Srbije, možete nas kontaktirati putem maila na [email protected], a mi ćemo Vam poslati odgovor u roku od 24 sata od prijema maila.

  Fast Serbia is in compliance with 17 U.S.C. § 512 and the Digital Millennium Copyright Act ("DMCA"). No files are hosted on FastSerbia server and we are not responsible what our users post on this website.

  Učestvovanje na forumu je slobodno i besplatno.

  Pisanje poruka, odnosno aktivno učestvovanje na forumu, omogućeno je samo registrovanim članovima.

  Prijavljivanjem i učestvovanjem u radu foruma Vi prihvatate obavezu da se pridržavate ovog Pravilnika.

  Korišćenje informacija preuzetih sa foruma je isključivo na sopstvenu odgovornost. Forum, urednički tim i članovi foruma se ne mogu smatrati odgovornim za bilo koju štetu koja nastane korišćenjem informacija preuzetih sa foruma (instrukcije, uputstva, medicinski saveti...).

  Fajlovi čije ste linkove pronašli na Forumu nemojte davati trećim licima u bilo kom formatu (e-mail, CD, flash drive, HDD…) iz razloga što Forum ne može znati da li su ti fajlovi nečije vlasništvo ili ne. Budite sigurni da fajlovi ne pripadaju nikom jer su kopiranje i distribucija takvih fajlova nelegalni na teritoriji svih zemalja. Ukoliko imate saznanja da je fajl koji ste preuzeli sa nekog sajta nečije vlasništvo možete to prijaviti sajtu sa koga ste fajl preuzeli a sam fajl obrišite sa svog računara.

  Prijavljivanjem i učestvovanjem na forumu prihvatate da postoje izvesni rizici za koje forum i administratori foruma ne snose odgovornost:
  - mogućnost neispravnosti u radu foruma;
  - mogućnost nestanka informacija ili vaših poruka;
  - mogućnost otkrivanja vaših ličnih podataka;
  - mogućnost da vas neko treći kontaktira, uznemirava ili da vam naškodi na bilo koji način, ukoliko otkrijete svoje lične podatke;
  - možete biti izloženi izrugivanju, prevari, obmanjivanju, spamu.

  Kako bi se to izbeglo:
  - nemojte davati ili objavljivati svoje podatke sa foruma trećim licima (korisničko ime, lozinku...),
  - nemojte davati ili objavljivati na forumu svoje lične podatke (e-mail, br. telefona, ime, prezime i dr.),
  - nemojte davati ili objavljivati na forumu tuđe lične podatke,
  - nemojte vređati, omalovažavati i/ili uznemiravati druge članove, urednike i administratore,
  - nemojte koristiti vulgarne izraze, podsticati svađu i/ili učestvovati u svađi,
  - ne činite drugima što ne bi želeli da se čini i vama.


  Prijavljivanje i korišćenje foruma


  Svaki registrovani korisnik ima korisničko ime i avatar koje sam izabere. Korisničko ime ili avatar koji su uvredljivi ili se na bilo koji način kose sa nekom tačkom ovog pravilnika, biće suspendovani ili promenjeni od strane administratora foruma.

  Svaki registrovani član ima pravo na potpis koje sam smisli, a u kome ne smeju biti baneri, linkovi ka drugim sajtovima ili bilo koji reklamni sadržaj bez odobrenja administratora.

  Svaki korisnik ima pravo da otvori novu temu ili da uzme aktivno učešće u već otvorenoj tj. da piše odgovore. Pre otvaranja neke teme obavezno je koristiti pretragu, kako bi se proverilo da li ista ili slična tema već postoji. Ukoliko niste sigurni da li je određenu temu moguće otvoriti možete kontaktirati urednike na Forumu. Takođe, naslovi tema moraju biti napisani na latinici zbog pretrage foruma.

  Besmislene, nerazumljive i nepotrebne poruke biće obrisane.

  Svi linkovi koje članovi postavljaju na Forum moraju se nalaziti između odgovarajućih CODE tagova.

  Opise filmova, serija, igara, programa, kao i ostalih sadržaja, poželjno je pisati na srpskom,bosanskom ili hrvatskom jeziku. Engleski jezik koristiti ukoliko ne postoji jedan od predhodno navedenih.

  Ukoliko na Forumu objavljujete tekst sa interneta ili bilo kod drugog medija, dužni ste da navedete izvor teksta i ime autora ako je poznat. U slučaju da autor nije poznat navedite da Vi niste autor tekstra koji objavljujete.

  Svaki korisnik ima pravo na pomoć Administracije. Ukoliko korisnik ne može da reši problem bilo koje vrste vezano za forum, može da postavi pitanje u podforumu ► Tehničke izmene i dopune na Forumu ◄. Odgovor će dobiti u najkraćem mogućem periodu.

  Ukoliko korisnik smatra da su povređena njegova prava ili da je oštećen na bilo koji način postupkom nekog člana uredničkog tima, može svoj prigovor da uputi Administratoru.


  Zabrane Foruma  Zabranjeno je otvaranje već postojećih tema ukoliko to nije drugačije definisano pravilnikom podforuma. Pre otvaranja nove teme obavezno je koristiti pretragu kako bi se proverilo da li takva ili slična tema već postoji. Ukoliko niste sigurni da li je određenu temu moguće otvoriti možete kontaktirati urednika na Forumu. Isto važi i za dupliranje već postojećih poruka.

  Zabranjeno je postavljanje linkova koji se ne nalaze između odgovarajućih CODE tagova, takva poruka biće obrisana od strane uredništva.

  Zabranjeno je ostavljanje linkova ka drugim sajtovima ili ka torent fajlovima.

  Zabranjeno je ostavljanje poruka sa pornografskim sadržajem.

  Zabranjeno je postavljanje tema sa ličnim kolekcijama – takve teme se brišu od strane urednika ili se utapaju u već postojeće teme.

  Zabranjen je bilo koji vid reklamiranja na Forumu, lični, drugih sajtova, firmi ili organizacija u: postovima, privatnim porukama, potpisima, bez prethodne dozvole administratora.

  Zabranjeno je stavljanje bilo kakvih linkova u potpis, za tu namenu određeno mesto u Vašem korisničkom panelu.

  Zabranjeno je pisanje isključivo velikim slovima, kao i ostavljanje velikog broja znakova uzvika na kraju rečenice, jer se to smatra vikanjem ili nekulturnim ponašanjem.

  Zabranjeno je korišćenje psovki i vulgarnih reči i izraza, kako u porukama tako i u potpisima, avatarima i korisničkim imenima. Za ovaj prekršaj sledi najoštrije bord upozorenje. Nakon više uzastopnih ovakvih prekršaja sledi vremenska zabrana pristupa forumu.

  Zabranjeno je vređanje ili provociranje članova Foruma po verskoj, nacionalnoj, rasnoj, političkoj ili bilo kojoj drugoj osnovi.

  Zabranjeno je uznemiravati ostale članove Foruma putem privatnih poruka.

  Zabranjeno je ostavljanje političko propagandnih parola i sadržaja na Forumu.

  Zabranjeno je ostavljanje poruka tipa “Hvala”, “Bravo”, “Super” koje ne nose sobom nikakvu korisnu informaciju. Ovakve poruke biće obrisane. Na Forumu već postoji dugme koje služi za brzo zahvaljivanje članu na ostavljenoj poruci koje možete koristiti kada nekom želite da se zahvalite ili izrazite svoje zadovoljstvo zbog njegove poruke.

  Zabranjeno je namensko uklanjanje sadržaja koje ste ostavili na Forumu.


  Upozorenja / Opomene / Kazne  Administrator i urednici Foruma zadržavaju pravo modifikovanja ili brisanja sadržaja koji se nalazi na Forumu a za koji smatraju da nije u skladu sa pravilima. Osim modifikovanja ili brisanja, imaju pravo da zaključaju, premeste, spoje ili razdvoje pojedine teme, ukoliko to smatraju opštim dobrom.

  Mera izrečene kazne biće zasnovane na težinu prekršaja koji je učinjen. One mogu biti u izricane u smislu "usmenog" upozorenja (putem privatne poruke), opomene ili upozorenja urednika ili administratora, do zabrane pristupa Forumu na određeni period ili trajno.

  Maksimalan broj upozorenja koje jedan član može da dobije je 3, nakon toga sledi trajna zabrana pristupa Forumu.


  Uživajte u Forumu uvažavajući Pravilnik jer samo na taj način uvažavaju se prava svih članova foruma.
  Izmenjeno od: Administrator; 20.10.2015 u 17:47. Razlog: Ažuriran PravilnikInformacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)


NOTICE Trenutno posmatrate globalnu temu. Možda više niste u kategoriji foruma koji pretražujete.

Ovlašćenja postavljanja

 • Vi ne možete postavljati nove teme
 • Vi ne možete postavljati odgovore
 • Vi ne možete postavljati priloge
 • Vi ne možete menjati vaše poruke
 •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 12:58.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2021 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1