Odgovori

Postaviti odgovor na temu: [Glumac] Michael Rady / Majkl Rejdi

Vaše poruke

Kliknuti ovde da se prijavite

Navedite prva tri slova azbuke

 

Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces)

Možete izabrati ikonicu za vašu poruku sa liste

Dodatne opcije

  • Će promeniti www.primer.com u [URL]http://www.primer.com[/URL].

Pregled teme (prvo novije)

  • 21.12.2014, 21:04
    željko

    Michael Rady / Majkl Rejdi

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Michael Rady / Majkl Rejdi

    IMDb



    Majkl Rejdi (rođen 20. avgust 1981. godine) je američki glumac. On je rođen u Philadelphiji, Pennsylvania. Glumio je u raznim serijama medju kojima su: Sleeper Cell, ER, Swingtown, Greek, Melrose Place, House of Lies, The Mentalist, Emily Owens M.D. Od 2014 godine glumi u novoj CBS-ovoj seriji Intelligence.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. The Sisterhood of the Traveling Pants (2005)
    2. Orpheus (2006)
    3. Freedomland (2006)
    4. The Guardian (2006)
    5. Sleeper Cell (2005– )
    6. CSI: NY (2004–2013)
    7. ER (1994–2009)
    8. The Sisterhood of the Traveling Pants 2 (2008)
    9. Swingtown (2008)
    10. InSearchOf (2009)
    11. The Closer (2005–2012)
    12. Grey's Anatomy (2005– )
    13. Committed (2009)
    14. Greek (2007–2011)
    15. Melrose Place (2009–2010)
    16. Medium (2005–2011)
    17. Castle (2009– )
    18. Happy Endings (2011–2013)
    19. J. Edgar (2011)
    20. House of Lies (2012– )
    21. The Mentalist (2008–2015)
    22. Emily Owens M.D. (2012–2013)
    23. Random Encounters (2013)
    24. The Occupants (2014)
    25. Intelligence (2014)
    26. Stalker (2014–2015)
    27. Cloudy with a Chance of Love (2015)
    28. It Had to Be You (2015)
    29. Jane the Virgin (2014– )

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 02:33.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2020 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1