Odgovori

Postaviti odgovor na temu: [Glumac] Dejan Cicmilovic / Dejan Cicmilović

Vaše poruke

Kliknuti ovde da se prijavite

Navedite prva tri slova azbuke

 

Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces)

Možete izabrati ikonicu za vašu poruku sa liste

Dodatne opcije

  • Će promeniti www.primer.com u [URL]http://www.primer.com[/URL].

Pregled teme (prvo novije)

  • 20.02.2019, 13:51
    majajevtic

    Dejan Cicmilovic / Dejan Cicmilović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Dejan Cicmilovic / Dejan Cicmilović

    IMDb



    Verovatno ga znate kao Edmunda Kina, nekima je poznat i kao Dundo Maroje ili kao Marsel Šabanon u predstavi „Ne očajavajte nikada“. Sigurno je da ste ga viđali i u drugim ulogama i voleli ga u svakoj od njih.

    Rodjen 21. jula 1971. godine. Srednju glumačku školu završio u Nišu u klasi Mime Vuković Kurić. Diplomirao predstavom „ San letnje noći“ V.Sekspira (Oberon) u reziji Marislava Radosavljevica u Narodnom pozoristu u Nisu. Od 1991. do 1993. u stalnom angazmanu u Teatru „Joakim Vujic“ u Kragujevcu. 1993.upisuje glumu na Fakultetu umetnosti u Pristini u klasi prof.Svetozara Rapajica. Diplomirao je 1997. predstavom „Ljubavnik“ H.Pintera(Ricard) u reziji Dragana Jakovljevića u Teatru „Bojan Stupica“ u Beogradu.

    U pozoristima u Kragujevcu, Nisu, Pristini, Zaječaru, Beogradu, Leskovcu, Kosovskoj Mitrovici kao i na filmu, televiziji i radiu odigrao oko pedeset uloga.Rezirao u amaterskim pozoristima drame B. Stankovica, B.Nusica, A.Popovica, Lj.Simovica, V. Sekspira itd. Na dramskom odsjeku grupa za glumu pri Fakultetu humanistickih nauka u Nišu radi kao asistent na predmetima scenski govor i tehnika glasa. U stalnom je angazmanu u Narodnom pozoristu u Nišu.

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:
    1. Gore dole (1997- )
    2. Porodično blago (2001- )
    3. Ringeraja (2002)
    4. Pljacka Treceg rajha (2004)
    5. Bitka na Cegru (2006)
    6. Crna Zora (2008)
    7. Selo gori, a baba se češlja (2007– )
    8. Folk (2012– )
    9. Cizmasi (2015– )
    10. Inkarnacija (2016)
    11. Sporazum (2016)
    12. Sifra Despot (2018– )
    13. Nemanjici-radjanje kraljevine (2018– )
    14. Komsije (2015– )
    15. Urgentni centar (2014– )
    16. Koreni (2018)




    Pozorišne predstave:

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 15:35.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2020 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1