Odgovori

Postaviti odgovor na temu: [Režiser] Dimitre Osmanli / Dimitre Osmanli

Vaše poruke

Kliknuti ovde da se prijavite

Navedite prva tri slova azbuke

 

Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces)

Možete izabrati ikonicu za vašu poruku sa liste

Dodatne opcije

  • Će promeniti www.primer.com u [URL]http://www.primer.com[/URL].

Pregled teme (prvo novije)

  • 26.11.2016, 11:51
    Shane

    Dimitre Osmanli / Dimitre Osmanli

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Dimitre Osmanli / Dimitre Osmanli

    IMDb



    Dimitre Osmanli (1927–2006) Bitola, Makedonija.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Newsreel (filmski reporter) no. 1 (1956)
    2. Bunt na kuklite (1957)
    3. Mirno leto (1961)
    4. Memento (1967)
    5. Vrakanje od rajot (1969)
    6. Maljva (1969)
    7. Koktel za cetvorica (1970)
    8. Izgubljeni sin (1970)
    9. Zedj (1971)
    10. Kukla (1973)
    11. Bela kosulja (1973)
    12. Sredba (1974)
    13. Prva vecer (1975)
    14. Vojvoda Spiro Crne (1976)
    15. Morava 76 (1976– )
    16. Ilinden (1982– )
    17. Skopski snovidenija (1988)
    18. Angeli na otpad (1995)

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 18:47.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2020 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1