Odgovori

Postaviti odgovor na temu: [Glumac] Joshua Jackson / Džošua Džekson

Vaše poruke

Kliknuti ovde da se prijavite

Navedite prva tri slova azbuke

 

Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces)

Možete izabrati ikonicu za vašu poruku sa liste

Dodatne opcije

  • Će promeniti www.primer.com u [URL]http://www.primer.com[/URL].

Pregled teme (prvo novije)

  • 25.12.2014, 20:31
    на брзину

    Joshua Jackson / Džošua Džekson

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Joshua Jackson / Džošua Džekson

    IMDb



    Džošua Džekson (Joshua Jackson) rođen je u Vankuveru, u Kanadi, 11. juna 1978. godine, a veći deo detinjstva proveo je u Kaliforniji. Glumio je u nekoliko filmova i proglašen je za veoma talentovanog mladog glumca. U početku je snimao reklame kao i većina njegovih kolega. Jedna od prvih uloga bila je u filmu "Mighty Ducks", a zatim je usledila prva saradnja sa rediteljom Vesom Krejvenom u "Vrisku 2".

    Jednu od upečatljivijih uloga dobio je u filmu "Urbane legende", a odmah zatim učestvovao je u pravljenju dečjeg zabavnog filma "Muppets From Space" (1999).

    Početkom 2000. godine dobija ulogu u filmu "The Skulls", a zatim i u filmu "Gossip". Oba filma nisu mu donela neku veliku slavu, ali su mu pružila sjajno iskustvo.

    Ovaj glumac je najbolje poznat našoj publici po ulozi Pejsija Vitera u tinejdžerskoj TV seriji "Dosonov svet" ("Dawson's Creek") i Petar Bisop iz ("Fringe"). Zabavljao se sa svojom partnerkom iz serije - Kejti Holms (Katie Holmes), koja se nedavno verila sa megazvezdom Tomom Kruzom. Jedna od njegovih devojaka bila je i Britani Danijel (Brittany Daniel).

    Wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Crooked Hearts (1991)
    2. Payoff (1991)
    3. The Mighty Ducks (1992)
    4. Digger (1993)
    5. D2: The Mighty Ducks (1994)
    6. Andre (1994)
    7. Magic in the Water (1995)
    8. Champs (1996– )
    9. Robin of Locksley (1996)
    10. D3: The Mighty Ducks (1996)
    11. Ronnie & Julie (1997)
    12. On the Edge of Innocence (1997)
    13. The Outer Limits (1995–2002)
    14. Scream 2 (1997)
    15. Apt Pupil (1998)
    16. Urban Legend (1998)
    17. The Battery (1998)
    18. Cruel Intentions (1999)
    19. Muppets from Space (1999)
    20. The Skulls (2000)
    21. Gossip (2000)
    22. The Simpsons (1989– )
    23. The Safety of Objects (2001)
    24. The Laramie Project (2002)
    25. Lone Star State of Mind (2002)
    26. Dawson's Creek (1998–2003)
    27. I Love Your Work (2003)
    28. Racing Stripes (2005)
    29. Americano (2005)
    30. Cursed (2005)
    31. Aurora Borealis (2005)
    32. The Shadow Dancer / Shadows in the Sun (2005)
    33. Capitol Law (2006)
    34. Bobby (2006)
    35. Battle in Seattle (2007)
    36. Shutter (2008)
    37. One Week (2008)
    38. Fringe Season 1 Visual Effects (2009)
    39. Evolution: The Genesis of 'Fringe Season 1' (2009)
    40. Behind the Real Science of 'Fringe Season 1' (2009)
    41. Pacey-Con (2010)
    42. Lay the Favorite (2012)
    43. Inescapable (2012)
    44. Fringe (2008–2013)
    45. Sky (2015)
    46. The Affair (2014– )

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 17:19.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2020 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1