Odgovori

Postaviti odgovor na temu: Garfield collection / Garfild kolekcija (2004-2006)

Vaše poruke

Kliknuti ovde da se prijavite

Navedite prva tri slova azbuke

 

Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces)

Možete izabrati ikonicu za vašu poruku sa liste

Dodatne opcije

 • Će promeniti www.primer.com u [URL]http://www.primer.com[/URL].

Oceniti temu

Možete oceniti ovu temu od 1-zvezdica (užasno) do 5-zvezdica (odlično) ako želite.

Pregled teme (prvo novije)

 • 14.05.2019, 20:57
  dimic
  Svet filma (Synopsis & Filmografija)
  Garfield collection / Garfild kolekcija (crtani filmovi) (2007-2009)

  IMDb
  IMDb
  IMDb  Garfield je ime stripa, a kasnije i animirane serije s narančastim mačkom kao glavnim likom te njegovim vlasnikom i psom. Garfielda je osmislio Jim Davis. 2007. godine stigao je novi računalno animirani film: "Garfieldova najveća avantura". 2008. također je stigao novi računalno animirani flim: "Garfield i festival zabave" (Garfield's Fun Fest) i 2009. je stigao računalno animirani film: "Garfield i superljubimci" (Garfield's Pet Force ). Jedan je od najpopularnijih stripova. Strip se pojavio 19. lipnja 1978. Taj se dan smatra službenim Garfieldovim rođendanom.  Gotovo da nema djeteta na svijetu, a bome ni odraslih ljudi, koji nisu pogledali barem jedan nastavk crtića. Unatoč svojoj širokoj rasprostranjenosti, uvijek se uspiju pronaći manje poznate činjenice o ovom izuzetno popularnom mačku.

  Primjerice, njegov dom je Jonova kuća, ali rijetko tko zna da je ta kuća smještena u Municeu, Indiani. Davis je lik Garfielda smislio nakon neuspjeha svog prvog stripa o žoharima. Kritičari su bili složni da je strip generalno dobar, ali da ljudima žohari nisu primamljivi. Zato se Davis dao u istraživanje te je zaključio da stripovi o psima prolaze odlično, ali da nema stripova o mačkama. A kako je odrastao na farmi okružen sa 25 mačaka smatrao je da bi mogao vješto napisati strip. I u tome je doista uspio.

  Strip je u samo tri godine nakon izlaska već bio objavljen u 850 novina, a proizvodi s likom Garfielda zaradili su 15 milijuna dolara u samo te tri godine. Danas razne tvrtke na račun Garfielda zarade do nevjerojatnih milijardu dolara samo u jednoj godini.

  Garfield je svoj televizijski debi imao 1980. godine u seriji „The Fantastic Funnies“. Nakon toga su se počeli emitirati i crtani filmovi s narančastim mačkom u glavnoj ulozi.  FastSerbia.com
 • 01.04.2019, 12:14
  Shane

  Garfield collection / Garfild kolekcija (2004-2006)

  Svet filma (Synopsis & Filmografija)
  Garfield collection / Garfild kolekcija (2004-2006)

  IMDb
  IMDb  Svi volimo Garfilda i većina nas je pogledala filmove u kojima "on igra glavnu ulogu". Simpatični Garfild ismeva vlasnike kućnih ljubimaca i njihov odnos sa životinjama, često prikazujući samog ljubimca kao pravog gospodara domaćinstva. Ono što je prethodilo filmovima i crtanim filmovima bio je strip o Garfildu, u njima se mačak bavi čestim ljudskim pitanjima i problemima, kao što su dijete, apatija, dosada i ponedeljci.  Cinični debeljko u filmu će dobiti novog sustanara, slatkog, ali ne baš nainteligentnijeg psa Odija, čime je Jon u potpunosti poremetio Garfildov univerzum. Mačak sada ima samo jedan cilj – rešiti se slinavog psa sto pre. Ali nakon što bespomoćno pseto otme zločesti trener pasa, Garfield se, verojatno po prvi put u životu, oseća odgovornim. Teškom mukom odvaja se od TV ekrana i kreće u potragu za svojim novim prijteeljem.

  U drugom nastavku Garfieldov vlasnik Jon zaljubljen je u Liz, aktivisticu za prava životinja. Želeći je zaprositi, Jon, zajedno s Garfieldom i svojim drugim ljubimcem, psićem Odiejem, otputuje u Englesku kamo je ona službeno otišla. Istodobno, u raskošnom dvorcu pokraj Londona, mačak fizički identičan Garfieldu zvan Princ postane nasljednik cijeloga posjeda, što ne odgovara zavidnom nećaku preminuloga, a koji odluči srediti Princa. On ga uhvati i baci u kanalizaciju. Ipak, Princ se uspije spasiti, našavši se u centru grada, gdje ga Jon zamijeni s Garfieldom. Ista se stvar dogodi odlutalom Garfieldu, kojega sluga zamijeni za princa i odvede u dvorac...  fasterbia.com

Ovlašćenja postavljanja

 • Vi možete postavljati nove teme
 • Vi možete postavljati odgovore
 • Vi ne možete postavljati priloge
 • Vi možete menjati vaše poruke
 •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 20:19.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1