Odgovori

Postaviti odgovor na temu: [Glumac] Emina Elor / Emina Elor

Vaše poruke

Kliknuti ovde da se prijavite

Navedite prva tri slova azbuke

 

Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces)

Možete izabrati ikonicu za vašu poruku sa liste

Dodatne opcije

  • Će promeniti www.primer.com u [URL]http://www.primer.com[/URL].

Pregled teme (prvo novije)

  • 15.04.2018, 15:34
    mir-lav

    Emina Elor / Emina Elor

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Emina Elor / Emina Elor

    IMDb



    Rođena 28. 09. 1982. godine. u Subotici. Pohađala je letnju školu za glumce i reditelje, uoči završetka srednje škole. Posle neuspešnog prijemnog ispita u Budimpešti, našla se na Akademiji umetnosti u klasi profesora Šandora Lasla. Angažmane u Novosadskom pozorištu dobila je zahvaljujući svom profesoru i to već već krajem druge studijske godine, a na četvrtoj je već uveliko bila deo stalnog ansambla. Danas ima preko 10 godina staža u Novosadskom pozorištu u kojem je odigrala četrdesetak uloga. Dobitnik je više nagrada od kojih je najpoznatija Sterijina nagrada za ulogu u "Koštani" NP Subotica.

    uvszinhaz.com
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)

    Filmografija:

    1. Arccal a földnek (2002)
    2. Vratiće se rode (2007– )
    3. Prolece (2008)
    4. Hajónapló (2009– )
    5. Portugal (2011)
    6. Pomeri se s mesta (2015– )
    7. Vere i zavere (2016– )




Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 15:10.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2020 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1