Evo da pocnemo. Da napomenem da cu sve sto oglasim napisati da li je ispravno, neispravno ili poluispravno kao i za neke artikle koje znam napisacu i godinu proizvodnje. Ako kupujete 2 ili vise artikla odjednom ide i dodatni popust. Robu cu slati kurirskom sluzbom ili Post Expressom. Garancija koju dajem je 1 radni dan, za lomove i ostecenja u transportu NE ODGOVARAM. Trudicu se da cenu maksimalno snizim, s tim sto cu napomenuti kada je cena fiksna, a kada je moguc dogovor sa musterijom. Sve dodatne informacije koje ne navadem mozete slobodno pitati putem pp. Srecna kupovina.


Oglas broj 2: VOX STB 200 risiver za gledanje digitalne televizije preko obicne antene (ne Satelitske, kablovkse IPTV!!!)

Kupljen juna 2015. jos pod garancijom (imam garantni list) garancija istice juna 2018. Kanale odlicno prima, moguca reprodukcija filmova, muzike preko USB porta, cita i mp4, mkv format videa, s tim sto se greje ko sporet dok radi, kada se gleda Televizija malo zuji, ali kada ga stavim na standby rezim onda je besuman. Posedujem originalni daljinski upravljac, kutiju i garanciju. Koriscen jako malo, cena je fiksna 1000 dinara.