Pokemon Go igra za mobilne uređaje je dostigla neverovatnu popularnost od kako je lansirana. Iako igra još nije dostupna u Google Play i na Apple Store postoji način da se igra i kod nas!

Evropa i dalje čeka da zaigra ovu besplatnu mobilnu igru sa mega popularnim Pokemonima. Traženje ovih stvorenja po gradu je zaokupilo ljude širom sveta i pored kritika da uzurpira privatnost korisnika. Pripremite telefon i patike za hodanje, jer vas očekuje prava fitnes zabava!

Ako ste nestrpljivi i želite odmah da zaigrate Pokemon Go, postoji relativno jednostavan način da to i uradite. Mi vam ovom prilikom donosimo uputstvo kako da Pokemon Go pokrenete na vašem Android uređaju.

- Proverite da li je na vašem Android uređaju omogućeno instaliranje aplikacija koje nisu sa Google Play Store-a, tako što ćete na vašem uređaju otići na Settings>>Security

- Kliknite na "on" u opciji Unknown Sources

- Posetite OVAJ SAJT preko vašeg browsera na mobilnom uređaju i preuzmite poslednju verziju Pokemon Go aplikacije. Kliknite na "Download APK". Idite u Downloads sekciju na vašem uređaju, pronađite Pokemon Go APK i instalirajte igru.

Ako želite da saznate sve o Pokemon Go fenomenu posetite sajt IGN Adria, gde možete sve iz sveta igara, filmova i serija.

list Blic