+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.427
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.336
    Pohvaljen 42.175 puta u 9.202 postova
    Moć reputacije
    1264

    Katarina Baban / Katarina Baban

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Katarina Baban / Katarina Baban

    IMDb



    Katarina Baban (Osijek, 20. lipnja 1988.) je hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica.

    U Osijeku pohađa osnovnu školu, a od 1996. – 1999. je članica osječkog dječjeg zbora "Zumbići". Godine 2003. upisuje Opću gimnaziju u Osijeku. Tijekom srednje škole je završila dva stupnja talijanskog jezika u školi stranih jezika "Lanico". Godine 2007. upisuje Umjetničku akademiju u Osijeku, smjer glume i lutkarstva, a 2012. diplomira s odličnim uspjehom.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Najbolje godine (2009– )
    2. Puske i barbike (2013)
    3. Tajne (2013– )
    4. Zlatni dvori (2016– )
    5. Dom (2018)
    6. Crno-bijeli svijet (2015– )




  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:41.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1