+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor
    Datum registracije
    30.01.2018
    Lokacija
    Beograd
    Postovi
    353
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    119
    Pohvaljen 2.355 puta u 324 postova
    Moć reputacije
    40

    Dejan Cicmilovic / Dejan Cicmilović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Dejan Cicmilovic / Dejan Cicmilović

    IMDb



    Verovatno ga znate kao Edmunda Kina, nekima je poznat i kao Dundo Maroje ili kao Marsel Šabanon u predstavi „Ne očajavajte nikada“. Sigurno je da ste ga viđali i u drugim ulogama i voleli ga u svakoj od njih.

    Rodjen 21. jula 1971. godine. Srednju glumačku školu završio u Nišu u klasi Mime Vuković Kurić. Diplomirao predstavom „ San letnje noći“ V.Sekspira (Oberon) u reziji Marislava Radosavljevica u Narodnom pozoristu u Nisu. Od 1991. do 1993. u stalnom angazmanu u Teatru „Joakim Vujic“ u Kragujevcu. 1993.upisuje glumu na Fakultetu umetnosti u Pristini u klasi prof.Svetozara Rapajica. Diplomirao je 1997. predstavom „Ljubavnik“ H.Pintera(Ricard) u reziji Dragana Jakovljevića u Teatru „Bojan Stupica“ u Beogradu.

    U pozoristima u Kragujevcu, Nisu, Pristini, Zaječaru, Beogradu, Leskovcu, Kosovskoj Mitrovici kao i na filmu, televiziji i radiu odigrao oko pedeset uloga.Rezirao u amaterskim pozoristima drame B. Stankovica, B.Nusica, A.Popovica, Lj.Simovica, V. Sekspira itd. Na dramskom odsjeku grupa za glumu pri Fakultetu humanistickih nauka u Nišu radi kao asistent na predmetima scenski govor i tehnika glasa. U stalnom je angazmanu u Narodnom pozoristu u Nišu.

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:
    1. Gore dole (1997- )
    2. Porodično blago (2001- )
    3. Ringeraja (2002)
    4. Pljacka Treceg rajha (2004)
    5. Bitka na Cegru (2006)
    6. Crna Zora (2008)
    7. Selo gori, a baba se češlja (2007– )
    8. Folk (2012– )
    9. Cizmasi (2015– )
    10. Inkarnacija (2016)
    11. Sporazum (2016)
    12. Sifra Despot (2018– )
    13. Nemanjici-radjanje kraljevine (2018– )
    14. Komsije (2015– )
    15. Urgentni centar (2014– )
    16. Koreni (2018)




    Pozorišne predstave:

    Izmenjeno od: majajevtic; 20.02.2019 u 23:53.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora majajevtic:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 21:46.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1