+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    11.941
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    4.917
    Pohvaljen 38.327 puta u 8.810 postova
    Moć reputacije
    1211

    Petar Bencina / Petar Benčina

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Petar Bencina / Petar Benčina

    IMDb



    Petar Benčina rođen je 7. decembra 1984. godine u Beogradu. Diplomirao je glumu 2008. godine na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta. Stalni je član Beogradskog dramskog pozorišta je od 2010. godine. Dobitnik je Nagrade Beogradskog dramskog pozorišta za višegodišnji doprinos BDP-u i pozorišnom životu Srbije „Tatjana Lukjanova“ 2012. godine. Bavio se i sinhronizacijom animiranih i igranih filmova i serija na srpski jezik, za studije Laudvorks, Blu haus i Livada Beograd. Od 18. juna 2016. godine, u braku je sa glumicom Tamarom Dragičević, sa kojom ima ćerku Stašu.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Pasulj (2007)
    2. Masa (2008)
    3. Poslednja audijencija (2008– )
    4. Zaustavi vreme (2008– )
    5. Gorki plodovi (2008– )
    6. Ono kao ljubav (2009– )
    7. Miris kise na Balkanu (2010– )
    8. U mraku (2011)
    9. Igra istine (2011– )
    10. Vojna akademija (2012– )
    11. Odeljenje (2014– )
    12. The November Man (2014)
    13. Hocu kusur, necu zvaku (2015)
    14. Ozone (2015)
    15. Rodjendan gospodina Nusica (2015)
    16. Santa Maria della Salute (2017– )
    17. Psi laju, vetar nosi (2017–2018)
    18. Komsije (2015– )
    19. Pogresan covjek (2018)
    20. Zigosani u reketu (2018– )
    21. Volja sinovljeva (2019)




  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 21:34.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2018 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1