+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    11.843
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    4.787
    Pohvaljen 37.831 puta u 8.741 postova
    Moć reputacije
    1201

    Petra Kraljev / Petra Kraljev

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Petra Kraljev / Petra Kraljev

    IMDb



    Petra Kraljev (Split, 13. listopada 1988.), hrvatska je televizijska i kazališna glumica.

    Petra Kraljev rođena je u Splitu, 13. listopada 1988. godine. Kao mala trenirala je balet, i to ju je privlačilo da postane glumica. Osim toga, od malih nogu željela je postati i odvjetnica pa je u Osijeku bila na Pravnom fakultetu no, ipak je u Splitu završila glumu. Poznatija je po ulozi Nere Vidić u seriji Zlatni dvori.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Postarica Ruza (2016)
    2. Zlatni dvori (2016– )
    3. Pocivali u miru (2013– )
    4. Kad susjedi polude (2018– )
    5. Na granici (2018–2019)




  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 11:16.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2018 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1