+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    2.769
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    10.890
    Pohvaljen 9.552 puta u 2.597 postova
    Moć reputacije
    299

    Aaron Eckhart / Aron Ekhart

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Aaron Eckhart / Aron Ekhart

    IMDb



    Aron Ekhart, rođen 12. marta 1968. godine u Kupertinu, Kalifornija, američki je glumac poznat po ulogama Harvija Denta u filmu Mračni vitez i Nika Nejlora u filmu Hvala što pušite, koji mu je doneo nominaciju za nagradu Zlatni globus u kategoriji Najbolji glumac u igranom filmu (mjuzikl ili komedija).

    Wikipedia

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Filmografija:

    1. Double Jeopardy (1992)
    2. Slaughter of the Innocents (1993)
    3. Aliens in the Family (1996– )
    4. In the Company of Men (1997)
    5. Your Friends & Neighbors (1998)
    6. Thursday (1998)
    7. Molly (1999)
    8. Any Given Sunday (1999)
    9. Erin Brockovich (2000)
    10. Nurse Betty (2000)
    11. Tumble (2000)
    12. The Pledge (2001)
    13. Possession (2002)
    14. The Core (2003)
    15. The Missing (2003)
    16. Paycheck (2003)
    17. Frasier (1993–2004)
    18. Suspect Zero (2004)
    19. Conversations with Other Women (2005)
    20. Thank You for Smoking (2005)
    21. Neverwas (2005)
    22. The Black Dahlia (2006)
    23. The Wicker Man (2006)
    24. No Reservations (2007)
    25. Nothing Is Private / Towelhead (2007)
    26. Bill / Meet Bill (2007)
    27. The Dark Knight (2008)
    28. Gotham Tonight (2008– )
    29. Love Happens (2009)
    30. Rabbit Hole (2010)
    31. Battle Los Angeles (2011)
    32. The Rum Diary (2011)
    33. Erased / The Expatriate (2012)
    34. Olympus Has Fallen (2013)
    35. I, Frankenstein (2014)
    36. My All-American (2015)
    37. London Has Fallen (2016)
    38. Sully (2016)
    39. Bleed for This (2016)
    40. Incarnate (2016)
    41. The Romanoffs (2018– )
    42. Live!
    43. Midway

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 11:54.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2018 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1