+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    2.769
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    10.890
    Pohvaljen 9.552 puta u 2.597 postova
    Moć reputacije
    299

    Shirley MacLaine / Širli Maklejn

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Shirley MacLaine / Širli Maklejn

    IMDb



    Širli Maklejn je američka glumica, rođena 24. aprila 1934. godine u Ričmondu (Virdžinija). Njen rođeni brat je poznati glumac Voren Biti.

    Proslavila se filmovima "Nevolje s Harijem", "Apartman", "Slatka Irma", "Artisti i modeli" i "Vreme nežnosti", za koji je dobila "Oskara".

    Njen prvi film je bila crna komedija „Nevolje sa Harryem“ iz 1955, koji je režirao Alfred Hičkok. Usledila je popularna pustolovna komedija „Put oko sveta u 80 dana” koja je čak osvojila Osaara za najbolji film.

    Bila je pet puta nominovana za Oskara da bi ga konačno osvojila za tragikomediju „Vreme nežnosti” iz 1983. Uz to je osvojila i 7 Zlatnih globusa.

    Bila je udata za biznismena Steva Parkera do 1982. Zajedno su imali ćerku, Sači Parker, rođenu 1956. no razvela se od njega kada je otkrila da ju je varao sa ljubavnicom, kojoj je davao njen novac.

    Wikipedia

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Filmografija:

    1. The Trouble with Harry (1955)
    2. Artists and Models (1955)
    3. Around the World in 80 Days (1956)
    4. The Sheepman (1958)
    5. Hot Spell (1958)
    6. The Matchmaker (1958)
    7. Some Came Running (1958)
    8. Ask Any Girl (1959)
    9. Career (1959)
    10. Can-Can (1960)
    11. The Apartment (1960)
    12. Ocean's Eleven / Ocean's 11 (1960)
    13. All in a Night's Work (1961)
    14. Two Loves (1961)
    15. The Children's Hour (1961)
    16. My Geisha (1962)
    17. Two for the Seesaw (1962)
    18. Irma la Douce (1963)
    19. What a Way to Go! (1964)
    20. The Yellow Rolls-Royce (1964)
    21. John Goldfarb, Please Come Home! (1965)
    22. Gambit (1966)
    23. Woman Times Seven (1967)
    24. The Bliss of Mrs. Blossom (1968)
    25. Sweet Charity (1969)
    26. Two Mules for Sister Sara (1970)
    27. Desperate Characters (1971)
    28. Shirley's World (1971–1972)
    29. The Possession of Joel Delaney (1972)
    30. Circasia (1976)
    31. The Turning Point (1977)
    32. Being There (1979)
    33. Loving Couples (1980)
    34. A Change of Seasons (1980)
    35. Terms of Endearment (1983)
    36. Cannonball Run II (1984)
    37. Out on a Limb (1987– )
    38. Madame Sousatzka (1988)
    39. Steel Magnolias (1989)
    40. Waiting for the Light (1990)
    41. Postcards from the Edge (1990)
    42. Defending Your Life (1991)
    43. Used People (1992)
    44. Wrestling Ernest Hemingway (1993)
    45. Guarding Tess (1994)
    46. The West Side Waltz (1995)
    47. Mrs. Winterbourne (1996)
    48. The Evening Star (1996)
    49. A Smile Like Yours (1997)
    50. Stories from My Childhood (1998)
    51. Joan of Arc (1999– )
    52. Bruno / The Dress Code (2000)
    53. These Old Broads (2001)
    54. Hell on Heels: The Battle of Mary Kay / The Battle of Mary Kay (2002)
    55. Salem Witch Trials (2002)
    56. Carolina (2003)
    57. Bewitched (2005)
    58. In Her Shoes (2005)
    59. Rumor Has It... (2005)
    60. Closing the Ring (2007)
    61. Coco Chanel (2008)
    62. Anne of Green Gables: A New Beginning (2008)
    63. Valentine's Day (2010)
    64. Bernie (2011)
    65. The Secret Life of Walter Mitty (2013)
    66. Downton Abbey (2010–2015)
    67. Elsa & Fred (2014)
    68. Glee (2009–2015)
    69. Wild Oats (2016)
    70. A Heavenly Christmas (2016)
    71. The Last Word (2017)
    72. Jim Button and Luke the Engine Driver (2018)
    73. Jim Knopf und Lukas der Lokomotivführer / Jim Button and Luke the Engine Driver (2018)
    74. The Little Mermaid (2018)
    75. Nicole / Noelle
    76. Men of Granite
    Izmenjeno od: Shane; 19.09.2018 u 22:09.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 11:48.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2018 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1