+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    4.320
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    854
    Pohvaljen 33.500 puta u 3.893 postova
    Moć reputacije
    448

    Bojan Dimitrijevic / Bojan Dimitrijević

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Bojan Dimitrijevic / Bojan Dimitrijević

    IMDb



    Bojan Dimitrijević je srpski glumac. Rođen je 4. novembra 1973. godine u Leskovcu. Diplomirao glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Milenka Maričića i profesora Branislava Mićunovića. Član JDP od 2015. Početak karijere obeležila je uloga u predstavi ''Trainspotting'' u Bitef teatru, a veliko interesovanje izazvalo je i njegovo pojavljivanje u spotu Skunk Anansie za pesmu ''My Ugly Boy'' iz 2010. godine. U Jugoslovenskom dramskom pozorištu igra od predstave Poloneza Oginjskog, 1996. godine. Zapažene uloge realizovao je i u filmovima ''Doktor Rej i đavoli'', ''Jesen stiže dunjo moja'', ''Država mrtvih'' i seriji ''Vratiće se rode''.

    FastSerbia.com
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)

    Filmografija:

    1. Bice bolje (1994)
    2. Vreme praznih stranica (1994)
    3. Besprizori (1996)
    4. Natasa (2001)
    5. Boomerang (2001)
    6. Virtualna stvarnost (2001)
    7. Mrtav 'ladan (2002)
    8. Drzava mrtvih (2002)
    9. Mrtav 'ladan (2002– )
    10. Kazneni prostor (2002– )
    11. Otelo (2003)
    12. OK, ajmo ispocetka (2003)
    13. Siroti mali hrcki 2010 (2003)
    14. Crni Gruja (2003– )
    15. Jesen stize, dunjo moja (2004)
    16. Sivi kamion crvene boje (2004)
    17. Disi duboko (2004)
    18. Lift (2004– )
    19. Ohcet (2005)
    20. Ne skreci sa staze (2006)
    21. Nesreca uvek ima tendenciju da se uvecava (2007)
    22. Vratiće se rode (2007– )
    23. Nasa mala klinika (2007– )
    24. Sektor (2008)
    25. Poslednja audijencija (2008– )
    26. Zona mrtvih (2009)
    27. Sunset from a Rooftop (2009)
    28. Jesen stize, dunjo moja (2009– )
    29. Ono kao ljubav (2009– )
    30. Zena sa slomljenim nosem (2010)
    31. Ma nije on takav (2010)
    32. Montevideo, Bog te video! (2010)
    33. Zene sa Dedinja (2011– )
    34. Doktor Rej i djavoli (2012)
    35. Il commissario Nardone (2012– )
    36. Montevideo, Bog te video! (2012– )
    37. Jagodici (2012– )
    38. Otvorena vrata 2 (2013– )
    39. Usud (2014)
    40. What the Night Brings (2014)
    41. The Last Panthers (2015– )
    42. Sizif K. (2015)
    43. Pobednik ostaje pobednik (2016)
    44. Dnevnik masinovodje (2016)
    45. Ime: Dobrica, prezime: nepoznato (2016)
    46. Stado (2016)
    47. Dnevnik masinovodje (2016– )
    48. Racun (2017)
    49. Kozje usi (2017)
    50. Kazimir i Karolina (2017)
    51. Pet (2018– )
    52. O bubicama i herojima (2018)
    53. Kill Me Today, Tomorrow I'm Sick! (2018)





  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora mir-lav:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 00:33.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2018 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1