+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    4.510
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    872
    Pohvaljen 35.095 puta u 4.086 postova
    Moć reputacije
    467

    Nenad Gvozdenovic / Nenad Gvozdenović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Nenad Gvozdenovic / Nenad Gvozdenović

    IMDb



    Nenad Gvozdenović (Čačak, 31. jul 1962) je srpski filmski i televizijski glumac, i pozorišni reditelj.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)

    Filmografija:

    1. Cubok (1990)
    2. Ne veruj zeni koja pusi gitanes bez filtera (1995)
    3. Srbokap (2000)
    4. Virus (2001)
    5. T.T. Sindrom (2002)
    6. Dzil i Don (2002)
    7. Mala jutarnja prica (2002)
    8. Kazneni prostor (2002– )
    9. Zivot je mars (2003)
    10. Otelo (2003)
    11. Jelena (2004– )
    12. Lift (2004– )
    13. Zelim(m)ir (2007– )
    14. S. O. S. - Spasite nase duse (2007)
    15. Vratiće se rode (2007– )
    16. Afrika (2008)
    17. Poslednja audijencija (2008– )
    18. Zaboravljeni umovi Srbije (2007– )
    19. Tuga (2009)
    20. Yugo (2009)
    21. Srce je mudrih u kuci zalosti (2009)
    22. Greh njene majke (2009– )
    23. Sesto culo (2009– )
    24. Miris kise na Balkanu (2010– )
    25. Sestre (2011)
    26. Vojna akademija (2012– )
    27. Put (2015)
    28. Vere i zavere (2016– )
    29. Mamurluci (2017– )





  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora mir-lav:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 13:22.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2018 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1