+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    5.691
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    1.045
    Pohvaljen 61.442 puta u 5.162 postova
    Moć reputacije
    586

    Novak Bilbija / Novak Bilbija

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Novak Bilbija / Novak Bilbija

    IMDb



    Novak Bilbija je srpski glumac, rođen je 1. januara 1950. godine u Ruskom Selu. Sa suprugom Ljiljanom ima dve ćerke.
    Prvi angažman mu je bio u kikindskom Narodnom pozorištu, kad je imao svega 17 godina. Glumio je u velikom broju pozorišnih predstava. Bio je član ansambla Narodnog pozorišta, Kikinda, Narodnog pozorišta "Toša Jovanović", Zrenjanin, Narodnog pozorišta, Banja Luka, a od 1985. godine stalni je član Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, gde je prvak drame.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)

    Filmografija:

    1. Lepse od snova (1976)
    2. Osma ofanziva (1979– )
    3. Pupinove zvezde (1979)
    4. Slom (1979– )
    5. Svetozar Markovic (1980– )
    6. Siroko je lisce (1981)
    7. Baza na Dunavu (1981– )
    8. Stranstvovanje (1982)
    9. Venerijanska raja (1982)
    10. Quo Vadis? (1985)
    11. Odlazak ratnika, povratak marsala (1986– )
    12. Waitapu (1987)
    13. Vuk Karadzic (1987– )
    14. Decji bic (1988)
    15. Specijalna redakcija (1989– )
    16. Balkan ekspres 2 (1989)
    17. Balkan ekspres 2 (1989– )
    18. Divlji svetac (1989)
    19. Sex-partijski neprijatelj br. 1 (1990)
    20. Violinski kljuc (1990)
    21. Ovdje nema nesretnih turista (1990)
    22. Aleksa Santic (1990– )
    23. Najvise na svetu celom (1994– )
    24. Vukovar, jedna prica (1994)
    25. Udri jace manijace (1995)
    26. Likvidacija (1998)
    27. Ajmo svi u novo (2003– )
    28. Da nije ljubavi, ne bi svita bilo (2004)
    29. Zurka (2004)
    30. Lice u steni (2005)
    31. Mera za meru (2007)
    32. Vratiće se rode (2007– )
    33. Turneja (2008)
    34. Bledi mesec (2008)
    35. Jesen u mojoj ulici (2009)
    36. Jesen stize, dunjo moja (2009– )
    37. Sva ta ravnica (2009– )
    38. Miris kise na Balkanu (2010– )
    39. Turneja (2011– )
    40. Folk (2012– )
    41. Artiljero (2012)
    42. Artiljero (2012– )
    43. Odumiranje (2013)
    44. Odumiranje (2013– )
    45. Ravna Gora (2013– )
    46. Branio sam Mladu Bosnu (2014)
    47. Branio sam Mladu Bosnu (2015– )
    48. Vere i zavere (2016– )
    49. Na mlecnom putu (2016)
    50. Meso (2017– )
    51. Na mlecnom putu (2018– )
    52. Nemanjici-radjanje kraljevine (2018– )
    53. Teret (2018)
    54. Meso (2018)
    55. Juzni vetar / South Wind (2018)

    Izmenjeno od: dimic; 27.03.2019 u 23:00.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora mir-lav:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:22.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1