+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.044
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    12.682
    Pohvaljen 11.948 puta u 2.958 postova
    Moć reputacije
    329

    Jason Statham / Džejson Stejtam

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Jason Statham / Džejson Stejtam

    IMDb



    Džejson Stejtam, britanski je glumac, rođen 26. jula 1967. godine u Londonu (Engleska). Najpoznatiji je po ulogama u akcionim filmovima Duhovi sa Marsa, Transporter, Transporter 2, Transporter 3, Adrenalin, Adrenalin 2, Haos, Smrtonosna trka, Rat, Plaćenici i drugi.

    Rođen je u Londonu kao sin barskog pevača i plesačice. U detinjstvu je igrao fudbal i bio ulični zabavljač, a bavio se skokovima u vodu. Bio je 12 godina član britanske reprezentacije pa je na Svetskom prvenstvu 1992. godine zauzeo 12. mesto. Stejtama je otkrio reditelj Gaj Riči dok je ovaj radio kao model. Godine 1998. dao mu je ulogu u svom hitu Dve čađave dvocevke, čime je Stejtam postao glumac praktično bez ikakvog glumačkog obrazovanja. Sledila je uloga u još jednom Ričijevom filmu, Sneč iz 2000. godine. Nakon što je film zaradio preko 80 miliona dolara, Stejtamu su bila otvorena vrata Holivuda pa je 2001. glumio u dva filma: Jedini sa Džet Lijem i Duhovi sa Marsa sa Ajs Kjubom. Možda najpoznatija Stejtamova uloga je ona u filmu Transporter iz 2002. gde glumi profesionalnog vozača Frenka Martina, koji se sukobljuje sa mafijom. Snimljena su i dva nastavka filma, Transporter 2 (2005.) i Transporter 3 (2008.)

    wikipedia

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Filmografija:

    1. The Shamen: Comin' On (1993)
    2. Erasure: Run to the Sun (1994)
    3. Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998)
    4. Snatch (2000)
    5. Turn It Up (2000)
    6. Ghosts of Mars (2001)
    7. The One (2001)
    8. Mean Machine (2001)
    9. The Transporter (2002)
    10. Red Faction II (2002)
    11. The Italian Job (2003)
    12. Call of Duty (2003)
    13. Collateral (2004)
    14. Cellular (2004)
    15. Transporter 2 (2005)
    16. London (2005)
    17. Revolver (2005)
    18. Chaos (2005)
    19. The Pink Panther (2006)
    20. Crank (2006)
    21. In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale (2007)
    22. War (2007)
    23. The Bank Job (2008)
    24. Death Race (2008)
    25. Transporter 3 (2008)
    26. Crank: High Voltage (2009)
    27. 13 / Thirteen (2010)
    28. The Expendables (2010)
    29. The Mechanic (2011)
    30. Gnomeo & Juliet (2011)
    31. Blitz (2011)
    32. Killer Elite (2011)
    33. Safe (2012)
    34. The Expendables 2 (2012)
    35. Parker (2013)
    36. Hummingbird / Redemption (2013)
    37. Furious 6 / Fast & Furious 6 (2013)
    38. Homefront (2013)
    39. The Expendables 3 (2014)
    40. Wild Card (2015)
    41. Spy (2015)
    42. Furious Seven / Furious 7 (2015)
    43. Mechanic: Resurrection (2016)
    44. The Fate of the Furious / Fast Eight / The Fast and the Furious 8 (2017)
    45. Untitled Hong Kong Action Thriller
    46. Spy 2
    47. Viva La Madness
    48. The Meg / Megalodon (2018)
    49. Hobbs And Shaw (2019)
    50. Viva La Madness
    51. Spy 2
    52. Untitled Hong Kong Action Thriller
    Izmenjeno od: Tikilimikili; 08.11.2018 u 19:55.

  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 04:44.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1