+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    5.648
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    1.044
    Pohvaljen 61.193 puta u 5.150 postova
    Moć reputacije
    581

    Emina Elor / Emina Elor

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Emina Elor / Emina Elor

    IMDb



    Rođena 28. 09. 1982. godine. u Subotici. Pohađala je letnju školu za glumce i reditelje, uoči završetka srednje škole. Posle neuspešnog prijemnog ispita u Budimpešti, našla se na Akademiji umetnosti u klasi profesora Šandora Lasla. Angažmane u Novosadskom pozorištu dobila je zahvaljujući svom profesoru i to već već krajem druge studijske godine, a na četvrtoj je već uveliko bila deo stalnog ansambla. Danas ima preko 10 godina staža u Novosadskom pozorištu u kojem je odigrala četrdesetak uloga. Dobitnik je više nagrada od kojih je najpoznatija Sterijina nagrada za ulogu u "Koštani" NP Subotica.

    uvszinhaz.com
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)

    Filmografija:

    1. Arccal a földnek (2002)
    2. Vratiće se rode (2007– )
    3. Prolece (2008)
    4. Hajónapló (2009– )
    5. Portugal (2011)
    6. Pomeri se s mesta (2015– )
    7. Vere i zavere (2016– )




    Izmenjeno od: mir-lav; 15.04.2018 u 16:10.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora mir-lav:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 10:26.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1