+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor lisani avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    595
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    8
    Pohvaljen 434 puta u 278 postova
    Moć reputacije
    70

    Rachel Weisz / Rejčel Vajs

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Rachel Weisz / Rejčel Vajs

    IMDb



    Rachel Hannah Weisz (London, Velika Britanija, 7. marta 1971.) engleska je filmska, televizijska i pozorišna glumica, dobitnica Oscara za najbolju sporednu glumicu za 2005. godinu. Weisz je široj javnosti najpoznatija po ulogama u spektaklima Mumija i Mumija 2.

    wikipedia

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Filmografija:

    1. Advocates II (1992- )
    2. Inspector Morse (1987–2000)
    3. Sweating Bullets (1991–1993)
    4. Scarlet and Black (1993– )
    5. Screen Two (1985–2002)
    6. Death Machine (1994)
    7. White Goods (1994)
    8. Seventeen (1994)
    9. Stealing Beauty (1996)
    10. Chain Reaction (1996)
    11. Going All the Way (1997)
    12. Bent (1997)
    13. Swept from the Sea (1997)
    14. The Land Girls (1998)
    15. I Want You (1998)
    16. My Summer with Des (1998)
    17. The Mummy (1999)
    18. Sunshine (1999)
    19. Tube Tales (1999)
    20. This Is Not an Exit: The Fictional World of Bret Easton Ellis (1999)
    21. Beautiful Creatures (2000)
    22. Enemy at the Gates (2001)
    23. The Mummy Returns (2001)
    24. About a Boy (2002)
    25. The Shape of Things (2003)
    26. Confidence (2003)
    27. Runaway Jury (2003)
    28. Envy (2004)
    29. Constantine (2005)
    30. The Constant Gardener (2005)
    31. The Fountain (2006)
    32. Eragon (2006)
    33. My Blueberry Nights (2007)
    34. Fred Claus (2007)
    35. Definitely, Maybe (2008)
    36. The Brothers Bloom (2008)
    37. Agora (2009)
    38. The Lovely Bones (2009)
    39. The Whistleblower (2010)
    40. The Simpsons (1989– )
    41. Page Eight (2011)
    42. 360 (2011)
    43. The Deep Blue Sea (2011)
    44. Dream House (2011)
    45. The Bourne Legacy (2012)
    46. Oz the Great and Powerful (2013)
    47. The Lobster (2015)
    48. Youth (2015)
    49. Complete Unknown (2016)
    50. The Light Between Oceans (2016)
    51. Denial (2016)
    52. My Cousin Rachel (2017)
    53. Disobedience (2017)
    54. The Mercy (2018)
    55. Cloud One
    56. Untitled James Miranda Barry Project (2018)
    57. The Favourite (2018)
    Izmenjeno od: dimic; 17.06.2018 u 17:13.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora lisani:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 09:29.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1