+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    2.866
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    11.373
    Pohvaljen 10.256 puta u 2.709 postova
    Moć reputacije
    309

    Roland Emmerich / Roland Emerih

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Roland Emmerich / Roland Emerih

    IMDb



    Roland Emerih, rođen u Štutgartu, 10. novembra 1955. godine, je nemački filmski reditelj, scenarista i producent. Studirao je režiju na minhenskoj školi za film i televiziju, a njegov diplomski rad, naučnofantastični film Princip Nojeve barke (The Noah's Ark Principle) je sa budžetom od milion dolara bio najskuplji nemački studentski film. Emerih je danas najpoznatiji je po akcionim filmovima i filmovima katastrofe. Od početka 90-ih godina 20. veka živi i radi u SAD.

    FastSerbia.com
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Wilde Witwe (1979)
    2. Franzmann (1979)
    3. Das Arche Noah Prinzip / The Noah's Ark Principle (1984)
    4. Joey / Making Contact (1985)
    5. Hollywood Monster / Ghost Chase (1987)
    6. Moon 44 (1990)
    7. Universal Soldier (1992)
    8. Stargate (1994)
    9. Independence Day (1996)
    10. Godzilla (1998)
    11. The Patriot (2000)
    12. The Day After Tomorrow (2004)
    13. 10,000 BC (2008)
    14. 2012 / 2012: An IMAX Experience 3D (2009)
    15. Anonymous (2011)
    16. Dark Horse (2012)
    17. White House Down (2013)
    18. Stonewall (2015)
    19. Independence Day: Resurgence (2016)
    20. Stargate (announced)
    21. Moonfall (announced)
    22. Midway (pre-production)
    23. Independence Day 3 (announced)
    24. Maya Lord (2019) (pre-production)
    Izmenjeno od: lisani; 16.04.2018 u 14:04.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 16:18.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2018 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1