+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Top poster Lucky Strike avatar
    Datum registracije
    02.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    4.449
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    9.418
    Pohvaljen 25.284 puta u 4.732 postova
    Moć reputacije
    466

    Kate Beckinsale / Kejt Bekinsejl

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Kate Beckinsale / Kejt Bekinsejl

    IMDb



    Ketrin Bejli „Kejt“ Bekinsejl (engl. Kathryn Bailey „Kate“ Beckinsale) je engleska glumica, koja je rođena 26. jula 1973. godine u Londonu (Engleska).

    Biografija

    Kejt Bekinsejl je rođena u Londonu, od oca Ričarda Bekinsejla, TV glumca koji je preminuo 1979. godine, i majke Džudi Lo, pozorišne i TV glumice. Kejt ima polu sestru sa očeve strane koja se zove Samanta, koja je takođe glumica.

    Pohađala je privatnu Godolphin and Latymer School, i kao tinejdžerka je pobeđivala na takmičenju za mlade pisce. Nakon problematičnog detinjstava, uključujeći i period anoreksije, počela je da sledi svoje roditelje i počinje da se bavi glumom.

    Njena prva uloga je bila u TV filmu One Against the Wind, 1991. godine. Pohađala je New College (Oksfordski univerzitet), gde je učila ruski i francuski jezik. U toku prve godine na Oksfordu dobija ulogu u filmu Mnogo buke ni oko čega. Zadnju godinu studija nastavlja u Parizu, ali odlučuje da je napusti i da se posveti glumi. Nakon toga igrala je u nekoliko manjih filmova kao što su: Shooting Fish i The Last Days of Disco.

    Njena prva veća uloga u američkim filmovima je bila u filmu Brokedown Palace, 1999. godine. Nakon toga 2001. godine igra glavnu žensku ulogu u filmu Perl Harbor, koju je dobila nakon što je Šarliz Tron odustala od te uloge. Nakon toga igrala je u filmovima kao što su: Serendipity, Podzemni svet, Van Helsing, Avijatičar, Click i Underworld: Evolution.

    Privatni život

    Bekkinsejl i njen bivši dečko Majkl Šin imaju ćerku koja se zove Lili Mo Šin. Tokom snimanja filma „Podzemni svet“, rastala se sa Šinom, a kasnije se venčala sa režiserom „Podzemnog sveta“ Lenom Vajsmanom. Venčanje je održano 9. maja 2004. godine u Bel-Eru, Los Anđeles (Kalifornija).
    wikipedia

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Couples (1975– )
    2. Devices and Desires (1991– )
    3. One Against the Wind / Protiv vetra (1991)
    4. Rachel's Dream (1992)
    5. Anna Lee: Headcase (1993)
    6. Much Ado About Nothing (1993)
    7. Royal Deceit (1994)
    8. Uncovered (1994)
    9. Cold Comfort Farm (1995)
    10. Marie-Louise ou la permission (1995)
    11. Haunted (1995)
    12. Emma (1996)
    13. Shooting Fish (1997)
    14. The Last Days of Disco (1998)
    15. Alice Through the Looking Glass (1998)
    16. Brokedown Palace (1999)
    17. The Golden Bowl (2000)
    18. Pearl Harbor (2001)
    19. Serendipity (2001)
    20. Laurel Canyon (2002)
    21. Underworld (2003)
    22. Tiptoes (2003)
    23. Van Helsing (2004)
    24. The Aviator (2004)
    25. Underworld: Evolution (2006)
    26. Click (2006)
    27. Snow Angels (2007)
    28. Vacancy (2007)
    29. Winged Creatures / Fragments (2008)
    30. Nothing But the Truth (2008)
    31. Underworld: Rise of the Lycans (2009)
    32. Whiteout (2009)
    33. Everybody's Fine (2009)
    34. Contraband (2012)
    35. Underworld Awakening (2012)
    36. Republicans, Get in My Vagina (2012)
    37. Total Recall (2012)
    38. The Trials of Cate McCall (2013)
    39. The Elder Scrolls Online (2014)
    40. Eliza Graves / Stonehearst Asylum (2014)
    41. The Face of an Angel (2014)
    42. Absolutely Anything (2015)
    43. Love & Friendship (2016)
    44. The Disappointments Room (2016)
    45. Underworld: Blood Wars (2016)
    46. The Only Living Boy in New York (2017)
    47. Farming
    Izmenjeno od: lisani; 07.04.2018 u 11:11.

  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Lucky Strike:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 23:40.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1