+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Top poster Lucky Strike avatar
    Datum registracije
    02.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    4.451
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    9.418
    Pohvaljen 25.208 puta u 4.731 postova
    Moć reputacije
    466

    Diane Keaton / Dajana Kiton

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Diane Keaton / Dajana Kiton

    IMDb



    Dajana Kiton (engl. Diane Keaton) je američka glumica, producent i režiser ,rođena 5. januara 1946. godine u Los Anđelesu (SAD).

    wikipedia

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Filmografija:

    1. Belinda Carlisle: Heaven Is a Place on Earth (1987)
    2. Heaven (1987)
    3. CBS Schoolbreak Special (1984–1996)
    4. Belinda Carlisle: Runaway Videos (1990)
    5. China Beach (1988–1991)
    6. Twin Peaks (1990–1991)
    7. Wildflower (1991)
    8. Unstrung Heroes (1995)
    9. Hanging Up (2000)
    10. Pasadena (2001– )
    Izmenjeno od: Shane; 23.04.2018 u 21:42.

  2. Sledeća 3 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Lucky Strike:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:31.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1