+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    6.539
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    1.184
    Pohvaljen 90.498 puta u 5.992 postova
    Moć reputacije
    674

    Teresa Palmer / Tereza Palmer



    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Teresa Palmer / Tereza Palmer

    IMDb



    Tereza Palmer (engl. Teresa Palmer; 26. februar 1986) australijska je glumica i manekenka poznata po ulogama u filmovima Čarobnjakov šegrt (2010), Vodi me kući večeras (2011), Ja sam četvrti (2011) i Vrela srca (2013).

    Wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)



    Filmografija:

    1. Wolf Creek (2005)
    2. 2:37 (2006)
    3. The Grudge 2 (2006)
    4. December Boys (2007)
    5. Restraint (2008)
    6. Bedtime Stories (2008)
    7. The Sorcerer's Apprentice (2010)
    8. I Am Number Four (2011)
    9. Take Me Home Tonight (2011)
    10. Bear (2011)
    11. Quirky Girl (2011)
    12. Wish You Were Here (2012)
    13. Warm Bodies (2013)
    14. Love and Honor (2013)
    15. Parts Per Billion (2014)
    16. The Ever After (2014)
    17. Cut Bank (2014)
    18. Kill Me Three Times (2014)
    19. Knight of Cups (2015)
    20. Point Break / Zločin na talasima (2015)
    21. Too Legit (2016)
    22. The Choice (2016)
    23. Triple 9 (2016)
    24. Lights Out (2016)
    25. Hacksaw Ridge / Greben spasa (2016)
    26. Message from the King (2016)
    27. Berlin Syndrome (2017)
    28. 2:22 (2017)
    29. A Discovery of Witches (TV Series )


    Izmenjeno od: Shane; 12.02.2018 u 19:44.

  2. Sledeća 3 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora mir-lav:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 11:57.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2020 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1