+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Top poster Lucky Strike avatar
    Datum registracije
    02.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    4.449
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    9.418
    Pohvaljen 25.284 puta u 4.732 postova
    Moć reputacije
    466

    Robert Redford / Robert Redford

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Robert Redford / Robert Redford

    IMDb



    Čarls Robert Redford mlađi (engl. Charles Robert Redford Jr.; Santa Monika, 18. avgust 1936) američki je filmski glumac, režiser, producent i filantrop.
    Redford spada u grupu uglednih glumaca koji su osvajali Oskara za režiju.

    wikipedia

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Ordinary People (1980)
    2. The Milagro Beanfield War (1988)
    3. A River Runs Through It (1992)
    4. Quiz Show (1994)
    5. The Horse Whisperer (1998)
    6. The Legend of Bagger Vance (2000)
    7. Lions for Lambs (2007)
    8. The Conspirator (2010)
    9. The Company You Keep (2012)
    10. Cathedrals of Culture (2014)



    Izmenjeno od: Shane; 08.02.2018 u 21:59.

  2. Sledeća 3 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Lucky Strike:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 23:32.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1