+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.427
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.336
    Pohvaljen 42.175 puta u 9.202 postova
    Moć reputacije
    1264

    Danilo Beckovic / Danilo Bećković

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Danilo Beckovic / Danilo Bećković

    IMDb



    Danilo Bećković, rođen 28. aprila 1981. godine u Podgorici, Crna Gora, jugoslovenski je pisac i režiser, poznat po filmovima Mali Buda (2014), seriji, Andrija i Anđelka (2015- ) i filmu Jesen samuraja (2016). Studirao je režiju na Fakultetu dramskih umetnosti, takođe je bio student Svetske književnosti na Filološkom fakultetu u Beogradu.

    fastserbia.com
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Jos ne svice rujna zora (2002)
    2. Noc uz video (2002)
    3. Strasan lav (2003)
    4. Vuk (2004)
    5. Decak koji je bio suvise nevin / Doba nevinosti (2007)
    6. Zelim(m)ir (2007– )
    7. Slem (2013)
    8. Mali Budo / Little Buddho (2014)
    9. Titova soba tajni (2014–2015)
    10. Crnjanski (2015)
    11. Andrija i Andjelka (2015– )
    12. Jesen samuraja / The Samurai in Autumn (2016)
    13. Senke nad Balkanom (2017– )
    Izmenjeno od: Shane; 23.04.2018 u 21:25.

  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:46.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1