+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.108
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    12.934
    Pohvaljen 12.402 puta u 3.005 postova
    Moć reputacije
    335

    Diane Lane / Dajana Lejn

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Diane Lane / Dajana Lejn

    IMDb



    Dajana Lejn je američka glumica, rođena 22. januara 1965. godine u Njujorku (SAD). Postala je poznata već kao tinejdžerka filmom "Mala romansa", da bi posle ostvarila niz zapaženih uloga u holivudskim filmovima. Najpoznatija joj je uloga preljubnice u filmu "Neverna žena", za koju je nominovana za nekoliko prestižnih nagrada.

    Wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. A Little Romance (1979)
    2. Touched by Love (1980)
    3. Great Performances (1971– )
    4. Cattle Annie and Little Britches (1981)
    5. Child Bride of Short Creek (1981)
    6. Movie Madness (1982)
    7. Six Pack (1982)
    8. Ladies and Gentlemen, the Fabulous Stains (1982)
    9. Miss All-American Beauty (1982)
    10. The Outsiders (1983)
    11. Rumble Fish (1983)
    12. Streets of Fire (1984)
    13. The Cotton Club (1984)
    14. Lady Beware (1987)
    15. The Big Town (1987)
    16. Love Dream / Priceless Beauty (1988)
    17. Lonesome Dove (1989)
    18. Vital Signs (1990)
    19. Descending Angel (1990)
    20. Knight Moves (1992)
    21. My New Gun (1992)
    22. Rakuyô / The Setting Sun (1992)
    23. Chaplin (1992)
    24. Indian Summer (1993)
    25. Fallen Angels (1993–1995)
    26. Oldest Living Confederate Widow Tells All (1994)
    27. Judge Dredd (1995)
    28. A Streetcar Named Desire (1995)
    29. Wild Bill (1995)
    30. Jack (1996)
    31. Mad Dog Time (1996)
    32. The Only Thrill (1997)
    33. Murder at 1600 (1997)
    34. Gunshy (1998)
    35. Grace & Glorie (1998)
    36. A Walk on the Moon (1999)
    37. My Dog Skip (2000)
    38. The Virginian (2000)
    39. The Perfect Storm (2000)
    40. Hard Ball / Hardball (2001)
    41. The Glass House (2001)
    42. Unfaithful (2002)
    43. Under the Tuscan Sun (2003)
    44. Fierce People (2005)
    45. Must Love Dogs (2005)
    46. Hollywoodland (2006)
    47. Untraceable (2008)
    48. Jumper (2008)
    49. Nights in Rodanthe (2008)
    50. Killshot (2008)
    51. Secretariat (2010)
    52. Cinema Verite (2011)
    53. Man of Steel (2013)
    54. Every Secret Thing (2014)
    55. Inside Out (2015)
    56. Trumbo (2015)
    57. Riley's First Date? (2015)
    58. Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)
    59. Bonjour Anne / Paris Can Wait (2016)
    60. Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House (2017)
    61. Justice League (2017)
    62. The Romanoffs (2018– )
    63. House of Cards (2013– )
    64. Serenity (2018)
    65. Untitled Reed Morano
    Izmenjeno od: lisani; 02.05.2018 u 13:01.

  2. Sledeća 5 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:03.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1