+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.167
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.219
    Pohvaljen 12.797 puta u 3.067 postova
    Moć reputacije
    341

    Alan J. Pakula / Alan Džej Pakula

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Alan J. Pakula / Alan Džej Pakula

    IMDb



    Alan Džej Pakula, rođen 7. aprila 1928. godine, preminuo 19. novembra 1998. godine, bio je američki filmski režiser, scenarista i producent poznat kao jedan od najznačajnijih autora žanra političke paranoje.

    Wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. The Sterile Cuckoo (1969)
    2. Klute (1971)
    3. Love and Pain and the Whole Damn Thing (1973)
    4. The Parallax View (1974)
    5. All the President's Men (1976)
    6. Comes a Horseman (1978)
    7. Starting Over (1979)
    8. Rollover (1981)
    9. Sophie's Choice (1982)
    10. Dream Lover (1986)
    11. Orphans (1987)
    12. See You in the Morning (1989)
    13. Presumed Innocent (1990)
    14. Consenting Adults (1992)
    15. The Pelican Brief (1993)
    16. The Devil's Own (1997)
    Izmenjeno od: Lucky Strike; 15.08.2017 u 13:38.

  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 01:55.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1