+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Top poster Lucky Strike avatar
    Datum registracije
    02.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    4.449
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    9.418
    Pohvaljen 25.242 puta u 4.732 postova
    Moć reputacije
    465

    Demi Moore / Demi Mur

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Demi Moore / Demi Mur

    IMDb



    Demi Mur ( Demi Moore) je američka filmska glumica rođena 11. novembra 1962. godine u Rozvelu, Novi Meksiko, SAD. U 90-im godinama prošlog veka, zahvaljujući nastupima u filmovima Duh, Nepristojna ponuda i Striptiz, postaje jedna od najpoznatijih glumica u Holivudu.
    Kao dete je imala težak i nestabilan život. Njen biološki otac Čarls Harmon je napustio njenu majku Virdžiniju koja je bila u trećem mesecu trudnoće, kao rezultat toga uzela je prezime svoga očuha Danija Gajnsa. U detinjstvu se porodica često selila, da bi 1976. godine dospela u Los Anđeles (Kalifornija). Na nagovor tadašnje prijateljice Nastasje Kinski počinje da se bavi glumom. Kasnije se sreće sa Fredijem Murom i udaje se za njega 1979. godine. Razvodi se nakon šest godina braka, ali zadržava prezime Mur. Početkom osamdesteih se slikala naga, ali te fotografije nisu objavljene sve dok nije postala poznata.
    Filmsku karijeru započinje 1982. godine filmom Parazit, a potom slede filmovi Sedmi znak (1988), Duh (1990), Nekoliko dobrih ljudi (1992), Nepristojna ponuda (1993), Razotkrivanje (1994), Striptiz (1996) i drugi.

    Bila je udata za glumca Brusa Vilisa, sa kojim ima tri kćerke (Ramer, Skaut i Talula). Godine 1992. slikala se naga i u poodmakloj trudnoći za naslovnu stranicu časopisa Vanity Fair, da bi se kasnije ponovo slikala za Vanity Fair noseći obojeno odelo. Takođe je bila udata za glumca Eštona Kučera, njihov brak je okončan 2013. godine.

    wikipedia

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Filmografija:

    1. Choices (1981)
    2. Parasite (1982)
    3. General Hospital (1963– )
    4. Young Doctors in Love (1982)
    5. The Master (1984– )
    6. Bedrooms (1984)
    7. Blame It on Rio (1984)
    8. No Small Affair (1984)
    9. John Parr: St. Elmo's Fire (Man in Motion) (1985)
    10. St. Elmo's Fire (1985)
    11. About Last Night (1984)
    12. One Crazy Summer (1986)
    13. Wisdom (1987)
    14. The Seventh Sign (1988)
    15. The New Homeowner's Guide to Happiness (1988)
    16. Moonlighting (1985–1989)
    17. We're No Angels / Nismo mi Anđeli (1989)
    18. Tales from the Crypt (1989–1996)
    19. Ghost (1990)
    20. Nothing But Trouble (1991)
    21. Mortal Thoughts (1991)
    22. The Butcher's Wife (1991)
    23. A Few Good Men / Nekoliko dobrih ljudi (1992)
    24. Indecent Proposal (1993)
    25. Disclosure (1994)
    26. Your Studio and You (1995)
    27. The Scarlet Letter (1995)
    28. Now and Then (1995)Disney's Animated Storybook: The Hunchback of Notre Dame (1996)
    29. The Juror (1996)
    30. The Hunchback of Notre Dame (1996)
    31. Striptease (1996)
    32. Beavis and Butt-Head Do America / Bivis i Bathed odrađuju Ameriku (1996)
    33. If These Walls Could Talk (1996)
    34. Ellen (1994–1998)
    35. Destination Anywhere (1997)
    36. G.I. Jane (1997)
    37. Deconstructing Harry (1997)
    38. Passion of Mind (2000)
    39. The Hunchback of Notre Dame II (2002)
    40. Will & Grace (1998–2017)
    41. Charlie's Angels: Full Throttle (2003)
    42. Half Light (2006)
    43. Bobby (2006)
    44. Mr. Brooks (2007)
    45. Flawless (2007)
    46. Happy Tears (2009)
    47. The Joneses (2009)
    48. The Magic 7 (2009)
    49. Bunraku (2010)
    50. Another Happy Day (2011)
    51. Margin Call (2011)
    52. LOL (2012)
    53. Very Good Girls (2013)
    54. Forsaken / Napušteni (2015)
    55. Wild Oats (2016)
    56. Rough Night (2017)
    57. Blind (2017)
    58. Empire (2015– )
    59. Love Sonia (2017)
    Izmenjeno od: dimic; 22.01.2019 u 21:16.

  2. Sledeća 3 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Lucky Strike:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 09:35.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1